Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncellene yapılmış.?????? Karta şu tarihte aktarılacaktır yazıyor.Şunu soracağım karta yatmadan ptt şubeden gününden önce çekilinebiliniyormu?yoksa onuda günü gelmeden yapamıyormuyuz.şundan sordum,komşum aile destek alıyordu günü gelmeden kartla çekemiyordu ama şubeden elden alıyordu.aynı prosüdür maaşlardada işliyormu merak ettim.
Nalet gelsin böyle sisteme ya, o kadar gün deniyorum hesabıma aktarmayı bi türlü başaramadım
Hadi ondan vazgeçtik, gidiyorum maaşı çekecem vermiyor parayı günlük limite ulaştın diyor
Yarısını aldık yarısı kaldı,, kardeşim o zaman karta maaşımın miktarı kadar limit koy
Ne saçma sapan işler ya
%80 engelli raporuyla goya en yüksek maaşı biz alıyoruz ama
5584 lirayı güne bölünce ancak lokantada bir öğün yemek bile yiyemiyoruz
daha doğrusu günlük yevmiyemiz le 2 paket sigara 2 bardakta çay içebiliyoruz
üstüne sağa sola borçlanıyoruz sizi bilmemde ben mart maaşına varmadan yok olmak istiyorum
bıktım bir sktrolup gitsem be...
O kadar haklısın ki, inşallah bende gidecem bu cehennemden, bıktım yemin ederim maaşın yarısı borca gidiyor, çalışamıyoruz bununla nasıl geçinilir ki bilmiyorum, inşallah sizde kurtulursunuz
Sağolasın, öyle yaptım ama insan üzülüyor ya, zaten ameliyatlıyım zor çıkıyorum neyse sağlık olsun
İnşallah akıl ederlerde kartların limitini düzeltirler