Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2018'de rapor aldım. Oran düşük verildi. Ne yapabilirim?

Yuxarsif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hepinize Merhaba arkadaşlar , öncelikle zaman ayıracağınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Kısaca özet geçicem bir kaç şeyi ;

Doğuştan anne karnında her iki ayağıma kordon dolanması sonucu (bilenlerden) , kas - kemik - doku ve damar yapısı bozukluğu bulunmakta, sağ ayakta iki parmak (şekilsiz) sol ayakta 5 parmak (şekilsiz), sağ bacakta kısalık mevcut. Yanı sıra 14 senedir sağ ayak kemik enfeksiyonundan dolayı eski haline göre eridi hala da içeriden kemik eriyip küçülmeye devam ediyor.

Arkadaşlar 2008'de süresiz olarak %59 (ağır engelli : hayır) raporum bulunmaktaydı. 2014 senesinde yanlış hatırlamıyorsam ekpss için başvuruya gittiğim de artık raporumun geçerli olmadığını , yeniden rapor çıkarmam gerektiği söylendi, bende Tokat Devlet Hastanesi'ne başvurup yenilemek istedim. Fakat durumumde değişen hiç bir şey olmamasına rağmen , raporum %6' ya düştü. İtiraz ettim Samsun'a gönderildim ama malesef %30'a çıktı sadece(sürekli ibaresi bulunuyordu hala.). Sonra Sivas ve Tokat'ta rapor denemelerim oldu tabi arada birer yıl süre geçmişti yani itiraz üzerine değil yeni rapor ama malesef hep 30-32 çıktı. Şimdi elimde 2018/02 tarihli Tokat Devlet Hastanesinden alınmış %30 raporum mevcut. Bir hafta önce İstanbulda heyete girmek istedim ama bana 2014'te raporunuz gözüküyor heyete giremezsiniz dediler. İtiraz etmelisiniz vesaire ama itiraz edersem de Tokat'ta etmeliymişim onlarda yakın civar hastanelere sevk ediyorlar ama ilgi alaka sıfır , resmen buralarda köpek çekiyorlar insana. Özür dileyerek devam ediyorum uzun oldu galiba.

Şimdi ben ne yapmalıyım? Nereye nasıl başvurmalıyım , son raporum elimde ama 2014'te ki yok ve ne alaka o raporun karşıma çıkması geçerli olan son aldığım olmak zorunda değil mi ? Ve benim raporuma osteomyelit hiç oran vermiyor bu normal mi yoksa doktorlar mı sallamıyor?

Yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım. Şimdiden çok teşekkürler. Çok sağolun.

%59 aldığın hastaneye git yine ayrıca raporun süresiz yeniden girmen gerekmiyordu heyete itiraz etseydin

Malesef o hastane kapandı ve rapor çok çok eski olduğu ve yönetmelikler değiştiği için geçersiz olduğunu söylendi.

Üst Alt