Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2017'de 1500 öğretmen alımı yapılacakmış!

heartless_ra senin düşündüğün gibi olmaz kardeşim 16 bin kişi bitince nolacak ekpss kaldırılacakmı elbette hayır yeni düzenleme yapılır mutlaka mesela yüzde 3 lük dilim 5 olur 6 olur yada başka şekil olur ama biz kadro bitti almıyoruz demezler olmazyani

selam

arkaşlar öğretmenlik için bekleyen felsefeci arkadaşlar kaç kişiyiz

Hocam Merhabalar, size bir sorum olacak, benim raporda istihdam kısmı ve çalıştırilamayacağı işlerin niteliği kısmı işaretli değil. Eğer şubatta atınırsak meb sorun yaparmı acaba bilginiz varmı? Teşekkürler. Net bir bilgi bulsmiyorum....

ibrahim kaya

bu konu hiç bi zaman kesinleşmedi hocam. Yani meb hizmetli atanan arkadaşlar var, raporlarında istihdam kısmı boş ve atamaları yapılmış. Siz öğretmensiniz, ne iş yapıcağınız zaten belli, bi sorun çıkacağını düşünmüyorum

Merhaba

Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Umarım şubatta hepimiz ataniriz.

Merhaba arkadaşlar,öncelikle Allah'tan cümlemiz için acil şifalar ve hayırlı atamalar dilerim.
Kardiyolojiden yani kalp rahatsızlığından %40 raporum var.Raporda çalısabilir ibaresi yazıyor.Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunuyum.Ögretmen atamalarıyla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.

1)Öğretmenlik atamalarında YAŞ SINIRI var mı? ( 34 yaşındayım.)
2) Öğretmen atamalarında hastalık ya da engel türüne bakılıyor mu? Yani kalp rahatsızlığı öğretmen olarak atanmaya engel olur mu?

hüdaverdi

1.( hocam yaş sınırı yok hiç bi kurumda. Yani emekliliği dolmuş fakat memurluk sınavına girip atanıp görev yapanlar var o kadar yaşlı yani:)) 2.( Doktorunuz çalışabilir raporu verdiğine göre çalışabilirsiniz, fakat çalıştırılamayacağı işler kısmında bişeyler yazıyo mu? Hastalığın stresli işlere uygun olmayabilir diye doktor yazmış olabilir böyle bi ibare. )

Smilemisty

Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Raporda çalışabilir ibaresi yazıyor.Calistirilamayacagi işler kısmında bir şey yazmıyor.Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için.Allah acil şifalar versin

sayın hocam yeni üye oldum ve daha tam anlamıyorum. bende mesaj olarak yazdım size. temmuzda atanan öğretmenlerin taban puanlarına nasıl ulaşabi,lirim. ben din kültürü öğretmenliğini ocakta bitirecem. 63 puan aldım yardımcı olabilir misiniz

bide din kültürü öğretmenliğinden kimler burda atanan varsa kaç puanla atandığını yazabilir mi

Merhaba arkadaslar Öğrenciyim..Türk dili ve edebiyatı okuyorum. Engelli ögretmen ataması için hangi sınavlara giriyoruz. Oabt ekpss ve normal kpss ye mi giriyoruz nasıl olacak. Ve kadro durumu nedir. Atandıktan sonra sanırım engelli memurların istediği şehirlere tayin hakkı varmış doğru mudur.rapor oranım yüzde 80 fakat fiziksel bir problemim yok. Kalıtsal bir hastalığım var ve ilaç kullanıyorum sürekli olarak.

Teşekkürler.peki her 2 sinden de girsem bişey kaybeder miyim.hangisinde şansım daha yüksektir sizce çevrenizde var mi ekpss ile çok beklemeden ögretmen olan

1500 atanacak öğretmen

hayırlı akşamlar arkadaşla şubatta 1500 öğretmen alınacak fakat hala belirsizlikler sürüyor Başbakan bile alacağız dedi ama herkesin ağzında kontenjanla alacaklar var. hangisi doğru ? birde memurluktan öğretmenliğe geçmek isteyenlerde şubatta mı geçecek ?

üvercinka;1753024]hayırlı akşamlar arkadaşla şubatta 1500 öğretmen alınacak fakat hala belirsizlikler sürüyor Başbakan bile alacağız dedi ama herkesin ağzında kontenjanla alacaklar var. hangisi doğru ? birde memurluktan öğretmenliğe geçmek isteyenlerde şubatta mı geçecek ?

Belirsizlikler var tabi şimdilik bilinen 2016 puanıyla memur olarak atananların öğretmeniğe geçemicekler çünkü puanları pasifleştirilecekmiş. En son Ankarada bunlar konuşulmuş fakat bu yıla kadar geçişler yapılmış bu uygulama ilk defa uygulanacakmış çünkü yaklaşık 1500 öğretmen var denirken bu şekilde hem memurluk kadrosunu hemde öğretmenlik kadrosunun gasp edildiği düşüncesi var.

ben hergün haberleri takip ediyorum ayrıca hiç eylem falan yaptıgınızı duymadım haberlerde orda burda nerde eylem yapıyonuz somali konsoloslugunda mı ?

su_doğa

inşallah dediğiniz gibi olur geçiş olmaz. bütün öğretmen arkadaşlarımız atanırız inşallah

@heartless_ra

Anlaşılan daha düzgün takip etmelisiniz. Söylemleriniz çok ukalaca, her zaman ispat etme çabasına girmem ama ukalalığınızın karşılığını vermek istedim. Aşağıdaki linke girin haber görürsünüz.

https://www.evrensel.net/haber/294561/engelli-ogretmenler-ornek-gosteriliyoruz-ornek-olami
Sayın başbakan, Bennur Karaburun, İsmet Yılmaz, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli ve ismini hatırlamadığım birçok milletvekili ile defalarca sağolsun Reel Gruptaki hocalarımız görüştü hatta eylem yapıldı tekrar görüşüldü. Kimse babasının hayrına 1500 kadro vermedi...
Saydığım kişilerle sayısız foto çekilmişler o fotolarıda siz araştırın bulun isterseniz anlaşılan hiçbirşeyden haberiniz yok sizin.

@üvercinka
Bütün ümidimiz bu yolda inşallah atanırız. Bu arada bu konuyu çok yakından takip ediyorum çünkü grubumz var hatta reel grubuz var sağolsunlar çok ilgililer bizlerde farklı destekler veriyoruz ve bugünde sözleşmeli olmaması yönünde görüşme yapıcaklar isterseniz bu gruba gelin emin olun herşeyden haberdar olursunuz.

üvercinka

facebook adresi var sizde katılıp oradan birçok haberi takip edebilirsin. Engelli Öğretmenler Dayanışma Platformu birde başka adres var o da 2016 EKPSS ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLER lütfen küçük harf büyük harf hepsine dikkat edin öyle gir ben iki grubada üyeyi sende yakından takip edebilirsin

su_doğa

Hocam saha grubu üyeleri bir bir veda etti. Sanırım kendilerine grup kurmuşlar. Siz dahil misiniz oraya? Nasıl haber alıyorsunuz?

Arkadaşlar şubat atamasında bu sene Ekpss puanı ile memurluğa yerleşen arkadaşların başvuru yapamayacağı yönündeki bilgi kesin mi ?
Ayrıca şubat ataması kadrolu yahut sözleşmeli şekilde mi olacak bu konuda bilgisi duyumu olan var mi ?
Teşekkür ederim...

Hocam reeldeki hocalar genelde şunu söylediler sadece sabredin ve yorum yapmayın ki yanlış bilgiler dolaşmasın millet telaşa kapılmasın gibi cümleler kurdular fakat yorumların önünü kesemediler belki oyüzden yeni grup kurmuş olabilirlerki o gruba bende üyeyim fakat şuan pek paylaşım yok dediğim gibi beklemedeyiz şuan. Farklı bir bilgi akışı olursa bildiririm.

inşallah kesindir. Adam öğretmenlik gelmezse diye memur oluyor. Sonra aaaa öğretmenlik kadrosu acılmış onada başvurayım. atanırsam giderim. Ya arkadaş birbirinize saygılı olsanız ölürmüsünüz. Öğretmensiniz başımızın üstünde mesleğinizin yeri var. birazda diğer lisans mezunlarını düşündünüz mü? sadece biz yaptık, biz ettik bu kadar da bencil olunmaz. Ben sizin okuduğunuz okulun 2 katını okudum ancak bu kadar bencil düşünmüyorum( bilgisayar donanım myo+ işletme lisans+işletme yüksek lisans+ bolu eğitim fakültesi bilgisayar öğretmenliği) ankaraya gidip konuşuluyorsa herkez adına konuşun çok mu zor. İşe o kadar ihtiyacı olan engelli kardeşimiz var ki, onlarıda düşünün

su_doğa

Gereksiz yorum yapanları gruptan atsalardı daha iyi olurdu da neyse. Diğer 2 grupta da hareket yok. Bilgi gelirse lütfen paylaşın hocam. Teşekkürler.

akarsuhasan malesef bizde bundan muzdarip oluyoruz çünkü, hem öğretmen kadrosunu işgal ediyorlar hem de memurluk kadrosunu işgal ediyorlar.

Üst Alt