Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2017'de 1500 öğretmen alımı yapılacakmış!

shnmrtyrn

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
[FONT=Helvetica]Cumhurbaşkanımızın talimatı,Başbakanımızın ve Milli Eğitim Bakanımızın yoğun çalışmaları netice vermiştir. Şubat 2017 de 1500 Engelli Öğretmenimizin Ataması yapılacaktır.Hayırlı Uğurlu olsun.(Bennur Karaburun)

Önlisans ve Lise ikinci atamaları için de en azından bi açıklama veya tarih verseydi iyiydi.İlk okuduğumda çok heyecanlandım fakat 1500 öğretmen deyince öğretmen kardeşlerimin heyecanına ortak oldum inşallah en kısa zamanda bizde böyle haberler alırız.[/FONT]
:eek:[FONT=Helvetica]

[/FONT]

Murat kardeşim bizimki de tahmini martta olur. Çünkü ilk öğretmen ataması haziran ayında bizimkisi temmuz da olmuştu.

Şubat 2017 de 1500 öğretmen atanacak

Bennur karaburundan müjde 1500 engelli öğretmen atanacak çabalarımız sonuç verdi.....

sarasota abi nbr nasılsın sence lise ve önlisans mezunları için ne zaman bi açıklama gelir ne kadar daha bekleyeceğiz ? Saygılar...

Selamlar. bazılarınız diyor ki niye memurlarla ilgili çalışma yok da öğretmenlerin tümü alınacak cevaplayayım. 4 ay içinde 2 kez başbakanla görüşmek için sağlığınızı riske attınız mı? tüm zorluklara, soğuğa, kötü algılara rağmen ankarada eylem yaptınız mı? o eyleme ağrının karlı yollarını aşan hocamız geldi, yaptıysanız yaptık deyin. Hep farklı gruplar halinde uzak şehirlerden her hafta ankaraya gittiniz mi? tanımadığınız insanlarla abi kardeş gerektiğinde aynı yol uğruna anne abla oldunuz mu? bunlar sadece yapılanların bir kısmı. kimse gelin 1500 engelli öğretmeni alalım demedi bize, biz aldık. tartışma için söylemiyorum, oturduğunuz yerden hani bize kadro demekle olmuyor bazı şeyler uğraşın birlik olun, biz de engelliyiz unutmayın. bilip bilmeden de yorum yapıp emeğimize zeval getirmeyin.

bütün o zorlukları aşıp büyüklerimizle görüşen arkadaşlarımızdan Allah ebeden razı olsun... gidemedim ama hergün duamdalar bundan sonrada öyle... Rabbim onlara hep güzel günler göstersin hepimizede...

Peki hocam gorusmelerinizde sozlesmeli kadrolu gibi bi durum gecti mi.ilk atamada kadrolu gitti arkadaslar subat atamasinda öngörünüz ne olur acaba@cennetgülsevdi

Son düzenleme:
öğretmen adayı arkadaşlar acaba bu 1500 atama branşlara göre dağıtılacak yoksa ilk 1500 egiren tüm öğretmenlerimi kapsayacak çunkü hazirandaki 500 alımda branşlara dağıtıldı bende felsefe grubu öğretmenliği için başvuracagım acaba alım nasıl olacak merek ediyorum bilgisi olan varsa yazsın

Merhabalar.bana geçen sene haziranda hodgkin lenfoma evre 2 tanısı kondu.tedavi oldum. Kemik ilği nakli oldum hastalık şu an remisyonda. Benim engelli raporu olayından çok sonradan haberim oldu.gidip alınca %80 özür oranı verdiler. Raporumda çalışamayacağıma dair hiç bir ibare Yok ve rapor 2yıllık. Ben bu raporla ekpss den öğretmen olabiliyor muyum ? Şimdiden teşekkürler.

bende 6 yıldır MS hastasıyım ve engelli raporu alıp öğretmen olabileceğimden haberim yoktu.bu ay gidip rapora başvuru yapcam daha.akşam bu haberi duyduğumdan beri kendime,eşime kızıyorum.ikimizde sağlık personeli olduğumuz halde bu tür haklarımızdan bile haberimiz yoktu.3 yıldır kpss ye hazırlanıyorum ama öğretmenlik için yeterli puanı alamadım bir türlü.inşallah 2018 ekpss ile öğretmen olabilirim kısmet deyip kendimi rahatlatmaktan başka çarem yok.

Peki hocam gorusmelerinizde sozlesmeli kadrolu gibi bi durum gecti mi.ilk atamada kadrolu gitti arkadaslar subat atamasinda öngörünüz ne olur acaba@ cennetgülsevdi
Bugia merhaba 2018 ekpss girmeniz gerekiyor.ekpss 2 yilda bir yapilmakta.ekpss puaniyla atanabilirsiniz

1500 engelli öğretmen alımı

değerli öğretmen adayı arkadaşlar şöyle yapalım; herkes bölümünü ve puanını yazsın sıralama zaten açıklanmıyor bu şekilde kafamızda bir yer oturmuş olur .

Acaba toplam kac ogretmeniz onu bilsek bi tam olarak

arkadaşlar bu şubat dedikleri tercihlerin yapılacağı tarih mi yoksa atamaların olacağı tarih mi? ilk kez kpss ye girdim hiç bilgim yok o yüzden

Haberiniz yoksa face grubuna katılın. Daha önceki alıma başvuru yapamayanları hesaplıyoruz. Kesin sayı 1214. Başvuru yapayanlarla birlikte en yüksek 1500ü bulur

Diğer engelli atamaları da mart gibi olur sizce....

Arkadaşlar 2016 EKPSS ye toplam kaç öğretmen adayı girdi sizce tahmini olarak zaten girenlerin 500 ü temmuzda atanmış

cennetgülsevdi

cennet hanım kendisi için istedigi iyi şeyi bir başka müslüman kardeşi için de istemeyen tam anlamıyla iman etmiş olmaz diyen bir peygamberin ümmeti nasıl olur da bu kadar bencil hale gelebilir yazınızı okuyunca şok oldum Allah herkes hakkında hayırlısını versin size memurluk ögretmenlik nasip etsin bizim elimizden birşey gelmiyor biz bekleriz ama siz madem o kadar ugrastınız buyrun içiniz rahat ediyorsa güle oynaya ögretmenlik yapın

arkadaşlar o kadar baktım ama temmuzda alınan 500 ögretmenin tavan ve taban puanlarını bulamadım lisans 2016 ekpss3 puanım 82,57 sıralamam 1287 falan ama atanamadım önümüzden kaç tane ögretmen oldu bilemeden kuru kuruya tercih yaptık pek zannetmiyorum ama umarım 2017 de engelli memur ataması 4000 in altına düşmez anlamadıgım bir diger olayda en az kadroyu lisansa açmaları hayret ediyorum.

Şimdiye kadar 2.atamalar ya 1. atamaya yakın yada daha fazla kadro sayısı verildi umalım gene aynısı olur hedef 10 bin ama sizin dediginiz gibi 4000 falan olursa sonuç hüsran olur

sarasota

usta ben devlet personel başkanlıgının resmi internet sitesindeki bütün istatistiklere baktım araştırdım (aşagıya link verdim birde sen bak istersen) kamuda engelli kontenjanı iyice azaldı o yüzden 2017 den pek umudum yok atama olmazsa bile şasırmayacam ama illaki temsilide olsa 3-4 bin kişi alınır oda sırf devlet tepki almasın diye benim görüşüm bu 10 bin falan ben hayalini bile kurmadım ama keşke çok isterim gerçekci olmak gerekirse 5 bin civarı bir atama beklenebilir ben lisanstan girdim 82,57 puanım var ilk atamada 0,02 puanla kaçırdım 81 ile alan yerler oldu ama şans 20 farklı il yazdım oraları yazmamıştım lisanstan alımın en az olmasıda beni şasırtıyor herseyin hayırlısı bide bu engelli ögretmen alımlarındaki puanlar bir yerde yayınlanıyormu bulamadım bulan varmı

Engelli Personel Ve Ömss İstatistikleri

@cennetgülsevdi

cennet hanım kendisi için istedigi iyi şeyi bir başka müslüman kardeşi için de istemeyen tam anlamıyla iman etmiş olmaz diyen bir peygamberin ümmeti nasıl olur da bu kadar bencil hale gelebilir yazınızı okuyunca şok oldum Allah herkes hakkında hayırlısını versin size memurluk ögretmenlik nasip etsin bizim elimizden birşey gelmiyor biz bekleriz ama siz madem o kadar ugrastınız buyrun içiniz rahat ediyorsa güle oynaya ögretmenlik yapın

arkadaşlar o kadar baktım ama temmuzda alınan 500 ögretmenin tavan ve taban puanlarını bulamadım lisans 2016 ekpss3 puanım 82,57 sıralamam 1287 falan ama atanamadım önümüzden kaç tane ögretmen oldu bilemeden kuru kuruya tercih yaptık pek zannetmiyorum ama umarım 2017 de engelli memur ataması 4000 in altına düşmez anlamadıgım bir diger olayda en az kadroyu lisansa açmaları hayret ediyorum.

ben bunu okuyunca şok oldum asıl, dahası üzüldüm. Öğretmenlerin, daha doğrusu sayısız defa Ankara'ya giden, eylem yapan, TBMM'ye giren, gerek muhalefet gerekse iktidar ile birlikte mücadele eden, sayısız defa tweet etkinliği düzenleyip parmakları uyuşan öğretmenlerin diğer memur kardeşlerimiz için yaptığı ilk şey puanları yüksek olmasına rağmen düz memurluklara başvurmamasıdır. Yoksa 87-88'ler kaynıyor şu an bizde. Birimiz bile kendimizi düşünmedik tüm öğretmenleri düşündük yani 1500 kişiyi. Siz diyorsunuz ki sınava giren herkes adına orada olun, uğraşın. Biz orada kaç kişiydik söyleyeyim size; 50. Ondan önce sayısız defa Ankara'ya giden hocalarımız kaç kişiydi, söyleyim size; 2-3. Gelseydin o zaman kardeşim, ne olurdu engelli öğretmenler Ankara yolunu aşındırırken yanımızda olsaydınız, demedik mi çağrı yapmadık mı? Gelin tüm engelliler adına orada olalım demedik mi? bu sınava binlerce kişi girmedi mi? Sizin gerçekleri duymak hoşunuza gitmiyor ve açıkça söyleyeyim bir avuç engelli kardeşinizi asıl siz kıskanıyorsunuz, inanın, eğer bu kadar cefa, çile çekildiğini bilmeseydim ben de kıskanırdım, haklısınız. 2012'de sınava giren lisans mezunları haklarını alamadıkları için grev yaptılar, bliyor musunuz? Ve hakları olanı aldılar, herkesi kastetmiyorum ama siz ne yapıyorsunuz? Hani bze kadro diyorsunuz, Bennur Hanım engelli öğretmenler ile ilgili bilgi paylaşınca ''yaa tabii sadece engelli öğretmenleri görünn'' tarzında yorum yapıyorsunuz, çok komik cidden. biz düşman falan değiliz ama bazı lisans mezunlarının bu tavrı bizi çok üzüyor, armut piş ağzıma düş tavrı. yok öyle iş maalesef uğraşacaksınız, alacaksınız diğer senelere göre en pasif lisanslar 2016'ya girenler maalesef. Ben size söyleyeyim 6 bin kişi daha alacaklar uğraşmazsanız, bunun 1500'den azı lisans olacak. Biz de engelliyiz, kanser tedavisi gören, çocuğunu bırakan, hasta olan hocalarımız geldi. O yüzden içimiz o kadar rahat ve vicdanımız o kadar saf ki anlatamam sizlere. Şubatı bekliyoruz.

Hayırlısı olsun kardeşim inşallah atanırsınız. Kardeşim çok güzel bi hadis söylemiş aynen katılıyorum. Ama zaten hocalarımız sırf kendi için değil bütün öğretmenler için ordaymış allah razı olsun. Bende bi ayet söyliyeyim kardeşim, biz, onların kaderlerini kendi çabalarına bağladık... çaba göstermişler rabbim nasip etmiş, Ya Rezzak olan rabbim sabredenlerin yanındadır.

Üst Alt