Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda psikolojim çok kötü. Ne yapabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kumarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 yıldır düzelme yoksa ozaman farklı şeyler yapmanız gerekiyor demekki…Ölüm ve hastalık kavramlarını hayatınızdan çıkarın önce her sabah kalkıp kendinizi dışarı atın yürüyün bir saat şehrinizde mutlaka gezip göreceğiniz yerler vardır gidin farklı ortamlara girin kimseye ihtiyacınız yok mutlu olmaya çalışın ilaçlarınız için tekrar gidin düzenlettirin inanın hiçbirimizin hayatı mükemmel değil kendi arkadaş cevremdede öyle bu evde işte çocuklarımızla sağlığımızla hep imtihandayız iyi olmaya çalışacaksınız yoksa daha çok dibe çekersiniz kendinizi @Kumarbaz

@Kumarbaz, Kınarsan başına gelir.%5 i gitti paranın.Bir abi uyarmıştı borsadan çık diye ama işte böyle oldu.Bence boş boş yaşanabilir biraz,, yaşamak için yaşamak ama yine de yaşamak.

@Kumarbaz, zamanında bende böyleydim çalışamayacak kadar kötüydüm bir arkadaş bana üniversite hastanesi doktorlarından birinin ismini verdi özeline git muayene ol anlat derdini seni gerekli görürse hastaneye yatırır dedi özeline gittim evet hastaneye yatırdı .
Öyle bir doktor belirlersen bulunduğun ilde devlet ya da üniversite hastanesinde özeline git anlat kendini iyice yatırır ya da rapor verir.

@sokr@t, Abi 100 milyar lira yani 2 milyar dolar fon parası çıkışı oldu borsadan.2 milyar dolar da fon dışı kişiler parasını çekti.Hesaplananı bu şu an.Enflasyona yenik düşmesin diye bütün bakiye girdim sonuç bu şu an.

Pes yani hâlâ bu halde nasıl çalışırım diyosun Kumarbaz
Önce biraz da olsa güzel bakabilmek için tedavi olman gerekli yani şu karamsarliktan kurtulman gerekli
Önceliğin bu olmalı

Aynı anda birden fazla problem yüklemesi yapiyosun yani kafana
Olmaz öyle , çalışmayı unut şimdilik biii

@sokr@t, Bir program izledim.Amerikan borsasına göre söylüyor.Yüzde 10 düştüğü oluyor borsanın ama devamlı bir miktar parayı yatırırsan kazanırsın diyor.Borsa %4 büyüyorsa Türkiye de %2 civarı paranın artması lazım.Tabi borsa şu an yıllık %4 düşüşte.

Bist 30 dakilere para yatırıyorum.Biraz daha ciddi firmalar kaybetme oranı daha az...En azından biraz benim için iş oluyor.

Harbiden ben de bugün bunu düşünüyordum. @Kumarbaz,

Güvenlii, acısız ötenazi hakkı olsa belki şimdiye çoktan yaptırmıştım. İntihara cesaret edemiyorum. Düzelsin bir şeyler diye çabalıyorum ama olmuyor. 34 yaşına geldim zaten,bundan sonra ne düzelecek o da belli değil.

Yazılım çalışıyordum. Canım fena sıkıldı. Işık falan bile karanlık. Kasvetli bir hava var. Çok kötü hissediyorum ben de. Kapattım bilgisayarı falan oflaya poflaya buralarda dolaşıyorum.

Borsa 10 binin altına düşecek bence tahminimdir kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .;)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri