Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda psikolojim çok kötü. Ne yapabilirim?

@mami0611, evet biz sosyal canlılarız sosyalleşmeye mecburuz yanlız olmuyor. ilaçları kullanmazken bu kadar kötü değildim ya ilaçlar da yalnız kalınca ağır bastırıyor

@dgcnn, artık hiçbir şey umrumda değil acı çekmeden ölmek istiyorum. doktoruma yol göstermesi için yardım istiycem. aksi halde çok kötü planlarım var.

Hastalıktan söz edince o sosyal çevrede senden uzaklaşıyor o konulara hiç girilmemesi lazım sosyal ortamlarda yoksa senden kaçarlar .

İlaçların böyle yaptığını söyleyince doktor ne diyor?

Ben 40 mg paxil kullanıyorun. Yanına abizol eklemişti doktor. Yerimde duramıyor huzursuz oluyordum sürekli kol bacak oynatmak istiyordum. Onu bırakıp rileptid verdi. Bu da cinselliği tamamen yok etti ama huzursuzluk yok şu an.

Nefes egzersizleri, dizi izlemek falan işe yaramıyorsa anlat doktora bu durumu.

doktora kötü olduğumu söyledim ama ilaçları azaltmayıp daha çok arttırdı.
kötü olduğumu millete söylemiyorum onlar kendileri anlıyor
@sucre_, çıkış yolu bulunmuyor gerçekten karanlığa saplandık. antidepresan isteseydim keşke. ilaçlar çok dedikçe daha çok ilaç ekliyor

@Kumarbaz, kötüyüm deyince hemen ilaç ekliyorlar zaten o yüzden ben kötü dönemimde bile susuyor iyiyim diyorum çok yaşadım
bende böyle şeyler hastalığından dolayı depresif bir dönemde geçiriyor olabilirsin ilaca ya da yalnızlığa bağlama seni yatırsalar iyi olur .

@sokr@t, yatmak hiç kolay değil. Bakırköy de yattım orta yere işiyen sıçan mı dersin, durduk yere birine tekme tokay saldıran mı dersin, ne ararsan var. Özel de yatacaksın aslında ama orda da fiyatlar uçuk. Ne menhem bir hastalıkmış

@sokr@t, ben de istiyorum yatış ama durum müsait olmuyor. askerdeyken ben de yattım sırf ilaç denemesi yapıyorlardı. aslında dr bana hangi ilaç sana iyi geldi dedi ama benim aklıma antidepresan yazdırmak gelmedi. çok antipsikotik var antidepresan az

@bipolarbzklk,
rexapin pro 6/50
keday 300
paligis 6
nokrev 50

eskiden selektra kullanıyordum bu gidişimde istemek aklıma gelmemiş

bende de unipolar yazdı ama antidepresanı arttırmak aklıma gelmedi

önceden rexapin depresanı arttırmıştım ama uyku yapıyor diye yine azaltmıştık

@sucre_, evet ruh ve sinir hastalıkları hastanesi bence de iyi değil ama üniversite hastaneleri iyi ben 2 kez üniversite hastanesinde yattım kadın erkek karışıktı üstelik sohbet ortamı da güzeldi orası bana iyi gelmişti tabii birinin yönlendirmesi lazım orada yatmak için.
Hastane ortamı olmasın çevrende kimse yok mu sohbet edeceğin yoksa var olduğu halde mi böylesin @Kumarbaz, onlar ne diyor ?

@Kumarbaz, eşin neyi aileme nasıl söylerim diyor onu anlamadım neyi söyleyemezmiş ?

@Kumarbaz, eşinin ailesi senin psikiyatrik hasta olduğunu bilmiyor mu ? Hastane de yatsan haberleri olacak yani öyle mi?
Eşinin ailesinin bilmemesine şaşırdım öğrenirlerse ne olur sorun mu çıkarırlar evlilikte ama bana er geç öğrenirler gibi geliyor .

Üst Alt