Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu anda ne yapıyorsun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EMRAHBV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Dilhun, Ay ay gene enerji geldi. 😁😍 Forumumuzun sultanı iltifat etti. Az bir işim kaldı kuzum, onu da halledeyim de Cengo'yu almaya gideceğim inşAllah. Görüşürüz Live Tyler. 😁😉

Servisle işe gidiyorum. Her gün Küçük Çamlıca-Bağcılar hattı: şehirlerarası yolculuk gibi. 😁😇

Kilo kilo 🙂 hızlı yazıyorum, dikkatsiz davranıp okumadan yolluyorum..

Tedavin nasıl gidiyor,biraz kendine geldin mi? Önceki kebaplar köftelerin yerine say 🤣şaka yapıyorum alınma sakın! İyi besleniyor güzel şeyler yiyorsun🤝

@EMRAHBV

@OğuzHan112 72 kiloyum abim, diyetteyim zaten de o akşam öyle bozmuştuk. :D Eh işte idare ederim. Salı günü turnuva başlıyor, öbür ay kitaba başlayacağım. nasipse bir an önce zıpkın gibi olmam lazım. :D Saydım zaten abi, antibiyotik iyi geliyor. :)

@sweetkemani Allah razı olsun kardeşim.

@OğuzHan112 Şaire arkadaşım beni çok sever. Kendi ablam gibidir. Hesabı bir o bir benim ödemem lazım. Asla bana ödetmez. En pahalı yere götürür, zorla pahalı yiyecekleri aldırır, sıkıysa yeme. :D O akşam da yemeğin sonunda tatlı yedim, "Az oldu diyetteyim." dedim. "Daha ne yiyeceksin Emrah, diyet artık yarına kaldı." dedi. :D

Diyette sin?🙄🙄🙄🤣 Emrah alem adamsın..pekii geçmiş olsun 🤝 alınma yok takılıyor abin sana🤝

@EMRAHBV

Neyse ki oldukça hareketli ve enerjiksin yoksa 150 kilo olarak seni görürdük 🙂

@OğuzHan112 Senin dokunulmazlığın var. Kredin ben de sonsuz da yemin ediyorum diyetteyim. 84 kilodan 72'ye düştüm. Hedefim 60. :D Spora geri döneceğim. Eski tekmelerimi özledim, atamıyorum şimdi. :D

Estağfurullah, dürüst olayım futbolla aram yok neden peki yok?
Onlar milyon dolar alıp para için yapıyor bu işi 🙂 futbol severleri hani ben de seviyorum orası ayrı bir konu.. sadece onlar parasını alıyor parasını biliyor en lüks yerlerde gezip tozmasını bilirken malum sözüm meclisten dışarı bazı insanlar futbol uğruna kendini paralıyor gerek yok bence 🙂

Herkesin görüşüne hobisine Mutlu sana saygılıyım 🤝 soran olmadı tabii ki ama görüşüm böyle bu yönde.

Müzik dinliyorum devam 🙂

@OğuzHan112 Eh sen de benim gibi rahmetli abinin kucağına 5 yaşındayken oturup maç izleseydin, sen de böyle olurdun abim. :) Ne şarkısı dinliyorsun? 90'lar nostalji mi?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri