Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
…Bir bulut olsam yurduna göğüne Ah yağmur olsam dokunsam tenine Bir bilsem nerede nefes alırsın Komşu olurdum o kuştan kalbine -Gözlerin bildiğim en güzel ş...
Provided to YouTube by Believe SASHakkım Asla Helal Etmiyorum · Hüseyin Kağıt · Hüseyin Kağıt · Hüseyin Kağıt · Durmuş Can · Durmuş CanHıçkırık Tuttu Beni℗ K...
Bu şarkı, sevip de karşılık bulamayanların, kırılıp susanların ve geri dönmek isteyenlere kapıyı kapatanların hikayesi…“Artık Yokum Sana” içindeki isyanı, gu...
Bu şarkı yalanlara kanmış bir kalbin hikayesi…Sevdiğin insanın aslında hiç sevmediğini öğrendiğinde, geriye sadece kırık bir kalp kalır.💔 “YALAN” şimdi yayı...
Türk halk müziğinin sevilen eserlerinden Ahu Gözlüm, bu kez Anadolu rock tarzında, güçlü bir kadın vokal ve modern enstrümanlarla yeniden hayat buluyor. 🎸Bu...
Çınar Müzik Evi öğrencileri ustalar ile buluşuyor etkinliğinden.. 24.12.2016 Şişli kent kültür merkezi.Bizi takip edin!https://www.instagram.com/cinarmuzikev...
Provided to YouTube by Believe SASYar Senin Derdinden · Erdal ErzincanTürküler Sevdamız℗ Güvercin MüzikReleased on: 1997-08-01Author: Aşık Davut SulariCompos...