16.03.1961 yılı doğumlu, 11.07.1979 yılında SSK'lı olup 01.10.1987 yılından itibaren BAGKUR'lu olarak devam etmekteyim. 04.04.2000 yılında DİALİZE (böbrek yetmezliği) başladım ve o dönemde malullen emekli oldum. gerçi emekli olamak için 2 yıl uğraştırdı devletimiz ama sonunda olabildik.Ne var ki organ nakli olunca devlet emekliliğimi iptal etti!
Şimdi SSK gun sayım 2305 Bagkur gunum ise 13 yıl 9 ay 23 yani toplamda 4973 gunumde BAGKUR'dan var. SSK ve BAGKUR toplamım 7278 gundur ve halen BAGKUR primlerimi ödemekteyim.
Yeni yasaya göre emekli olabileceğimi araştırdım ama BAGKUR'a gittiğimde olamayacağımı söylüyorlar. Bagkur'daki yetkililere 5510 sayılı yasadaki mevzuaata göre sanırım emekli olabiliyorum diyorum onlar bizlere öyle bir tebligat gelmedi sizin en az 6 yılınız var deniliyor
bana yol gösterir misiniz yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.
METİN KARA - KUTAHYA
Şimdi SSK gun sayım 2305 Bagkur gunum ise 13 yıl 9 ay 23 yani toplamda 4973 gunumde BAGKUR'dan var. SSK ve BAGKUR toplamım 7278 gundur ve halen BAGKUR primlerimi ödemekteyim.
Yeni yasaya göre emekli olabileceğimi araştırdım ama BAGKUR'a gittiğimde olamayacağımı söylüyorlar. Bagkur'daki yetkililere 5510 sayılı yasadaki mevzuaata göre sanırım emekli olabiliyorum diyorum onlar bizlere öyle bir tebligat gelmedi sizin en az 6 yılınız var deniliyor
bana yol gösterir misiniz yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.
METİN KARA - KUTAHYA