Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SSK ve Emekli Sandığı'nda hizmet birleştirilmesi nasıl yapılır?
kuruma dilekce verdim onlarda yaptık diyorlar ama gelen cevap kafa karıştırıyor
[FONT=sans-serif]şöyle bi cevap geldi. 98 ve 2000 yıllari arasinda calismıs olduğu hizmetlerin emsalleri aşıyor olması nedeniyle emekliliğe esas hizmetlerinin değerlendirilemediği ancak fiili hizmet süresine ekleneceği....bu ne demek?[/FONT]
benim de oyle bı durumum olacak 1900 gun ssk da bırıkmıs gunum var sımdı banka da ıse gırdım vergı ındırmımım var senem yok ama eksık prımım var bankada kı calısıtıgım surelerın ozel sıgorta oluyo bankanın pırımıne yatıyor nasıl bırlestırme yapıcam ben
çalıştığın kuruma dilekçe verilmesi gerektiğini biliyorum ben dilekçemi verdim benim problemim gelen cevabın muğlak olması. 13.buçuk yıl memuriyetim 470 günde ssk primim var 2008 öncesi işe girdiğim için 15 yılda emekli olmam lazım. normalde bikac ayım kalmış oluyor ama gelen dilekçe cevabı böyle olunca canım sıkıldı biraz.