Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK' dan 533, Bağ-kur' dan 2500 işgünüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

REKLİ

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
:)ssk numaramı 1991 yılında aldım yalnız 2008 kadar hiç pirim yatmadı şu anda ssk dan 533 günüm var geriye dönük ssk pirimi yatırabilirmiyim veya askerlik borclanmasını ödeyebilirmiyim ayrıca esnaflık yaptım 2000 den 2008 kadar bakur gün sayım 2500 gün ssk ilk pirimim 2008 de yattı bakur ise 2000 de vergi indiri almadım daha acaba ne zaman emekli olurum. işkura kaydım var %40 raporla kayıtlıyım şu an .bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar:)

Madem ssk priminiz yatmadı, o zaman sigorta başlangıcınız Bağ-Kur başlangıcı sayılır.
Geriye dönük ssk primi ödeyemezsiniz.

vergi indirimim yok.bakuru ssk cevirecem ssk dan 3,5 yıl istiyolar. Bakuru ssk ya cevirmem için.BAKURDANMI DEVAM EDİM YOKSA SSK DAN DAHA CABUKMU EMEKLİ OLURUM.SAYGILAR HOŞCA KALIN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Kurumlar arası geçişte 1260 gün şartı var.En son 1260 gün nerde çalışmışsanız onun üzerinden emekli olursunuz.Vergi indirimi için başvuruda bulunabilirsiniz.Raporonuzun olumlu sonuçlanması durumunda erken emeklilikten faydalanabilirsiniz.Vergi indirimli raporonuzun olmassa bile,yine yeni yasaya göre %40 ve üstünde işgücü kaybınızın olması durumunda erken emeklilikten yararlanabilirsiniz.

Üst Alt