Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spino Serebeller Ataksi hastası olduğumu bilmeyen çocukluk arkadaşım yemeğe davet etti..? [Yaşam]

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 15 yaşından sonra spino serebeller ataksi hastası oldum geçenlerde ilkokul arkadaşlarım beni 11 yıl sonra bir yemeğe çağırdılar ama hasta olduğumu bilmiyolar napacağımı bilmiyorum bi değişik ruh halindeyim üzüntüye yakın

11 yıl sonraki ilk konuşmalarınızda söyleseymişsin keşke.. Şimdi sana daha bir zor olur söylemek...

Bence hiç kompleks yapma, bas git yemeğe ve tadını çıkar. Zaten bırak sakat/hasta olmayı, 11 yıllık ayrılıktan sonra insaın ortak noktası neredeyse kalmaz bile. Hem, belki onda da ne hikayeler vardır yaşamına dair... Akışına bırak kardeşim...

neden eziklik duyuyorsunki? ince eleyip sık dokumadan git bence...yüzleş korkularınla sana alınacak tavırları insanların ilk yüzyüze geldinizdekii yüz ifadelerinin ne olacağını hayal etme bence..düşünme hiç..git vee yüzleş..

bu hastalık senin gerçeğin.. hayatın boyunca böylesi ruh hallerine bürünmek eşden dosttan kaçmak kendini yalnızlığa mahkum etmek istemiyorsan..bütün korkularının üstüne gidip yüzleşmek zorundasın..kaçmayı alışkanlık haline getirmemeni ÖNERİYORUM..

Gitmelisin bencede... madem 11 yıl sonra hatırlayıp çağırmışlar neden bunun tadını çıkarmayasın ki... ayrıca senin durumun çokta önemli olmamalı onlar için...
sağlık bu kime ne olacağını kim nerden bilebilirki.. sen bundan çekinmemelisin.. çekinirsen korktuğun şey ozaman olur işte!!...

hasta yada engelli hastalık yada engel ne olursa olsun önemli değil. ben hastalığımla bütünleşmişim beni etrafımdakiler hastalığımla yada engelimle kabul edecek etmeyen kişiylede işim olmaz. onlar gerçek bi arkadaşsa sorun olmaz zaten. öyle yada böyle bu duruma alışacağız başka yolu yok. biraz üzüleceğiz,kırılacağız,yıpranacağız amaalışacağız.. git bencede oraya.

Üst Alt