Merhaba bende 2 aydır günde 4 defa Lioerasal kullanıyorum.spastisite hastasıymışım.22 yaşındayım tanıyı daha 2 ay önce koydular.
Önceden yürüyordum liseye kadar okulumada kendim gidip geliyordum.2 kere omurilik ameliyatı olduktan sonra yavaş yavaş yürümem zorlaştı.
5 senedir yürüyemiyorum.2 hafta önce dışkapıda yatıyordum, 1 ay fizik tedavi gördüm, çok az faydası oldu.
Benim sorum ayaklarım yere dümdüz uzanmıyor biri bastırınca zorlayınca uzanıyor o zamanda dizlerim çok acıyor.Yanlarada fazla açılmıyor yani kasılma var.
Bu hapı 2 aydır kullanıyorum ben pek bi faydasını görmedim.
Evde biraz Walker’la yürüyorum salonda 2-3 tur atıyorum ama yoruluyorum hemen.
spastisite'nin tedavisi varmı ?
ayaklarımda ki kasılmalar düzelirmi?
desteksiz yürüyebilirmiyim?
Bu hastalık hakkında bilgisi olanlar veya bu hastalığa yakalananların tavsiyeleri ve bütün yazacakları benim için çok önemli.
Saygılar.
Önceden yürüyordum liseye kadar okulumada kendim gidip geliyordum.2 kere omurilik ameliyatı olduktan sonra yavaş yavaş yürümem zorlaştı.
5 senedir yürüyemiyorum.2 hafta önce dışkapıda yatıyordum, 1 ay fizik tedavi gördüm, çok az faydası oldu.
Benim sorum ayaklarım yere dümdüz uzanmıyor biri bastırınca zorlayınca uzanıyor o zamanda dizlerim çok acıyor.Yanlarada fazla açılmıyor yani kasılma var.
Bu hapı 2 aydır kullanıyorum ben pek bi faydasını görmedim.
Evde biraz Walker’la yürüyorum salonda 2-3 tur atıyorum ama yoruluyorum hemen.
spastisite'nin tedavisi varmı ?
ayaklarımda ki kasılmalar düzelirmi?
desteksiz yürüyebilirmiyim?
Bu hastalık hakkında bilgisi olanlar veya bu hastalığa yakalananların tavsiyeleri ve bütün yazacakları benim için çok önemli.
Saygılar.