Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soylu: 6 bin engelli kamuda istihdam edilecek

Bu söylemiş olduğunuz ilk alım için mi ve lisans mı arkadaşlar

Bu kura işi nasıl oluyor ? atıyorum tercihlerde Kurayla olan bi bölüm seçip ,Orayı tercihten kazandıktan sonra tekrar kuraya mı katılıyorsun. Nasıl oluyor bu arkadaşlar.

Sınav daha açıklanmadı ama alacakları kişileri ayarladılar belli ki sayıyı vermişler 3 bini kendi kişileridir diğer 3 bini de kime dek gelirse artık!!

amaç illaki biryere atanmaksa evet 45 yeterli ancak yeni bir şehir olayı hizmetli memur olayı bunları düşününce insanın canı sıkılıyor hele belirsizlik hepten beter ama 6000 alım 35te çok rahat atanır muhtemelen seçim için bu kadar fazla ama toptan 6000se az tek alımsa süper ama temmuz sonu dediğine göre tek alım:)

Tek alım abicim temmuz sonu neden insanlar hurafeler yaratıyor

Tekrar mı edeyim temmuzda tek alım 6000 bin Anlaşılmadı ise bir daha söyleyeyim

Tek sade yanlız temmuzda 6 bin anlaşıldımı

35 netle doğuya atanma ihtimali yüksekmidir? yeni evliyimde mutlaka atanmam lazım hakkari şırnak bile olur

3000 kendi kişilerini nasıl alacaklar? tercihlerin puanlarına göre atamalar yapılmıyor mu?

O zaman 2 ve 3 atamalarda net sayısı 20 ye düşer

Önlisansı fazla şişirdiniz gibime geliyor.Lisans ve önlisansa eşit kadro dağıtılması mümkün değil geçmiş yıllara bakarsanız görürsünüz.Alınan puana göre sıralama bile farklı.Ben lisans girdim,benle aynı puanı almış önlisans sıralamada bana 1300 fark atmış.Millet kendine göre rakamları sallıyor.Yok kura 4800 he oldu boşuna sınava girdik bizde :D

Ben aile ve sosoyal bakanlıgı aradım 2016 içinde sayı tam belli olmamakla birlikte 4ve 5 bin kişi atanacak dedi yane toplam 5 bin kişi olacak 1 veya 2 atama olur toplam alacakları kişi sayısı işte 4ve 5 bin cıvarında

2014 yılında ilk atamada ortaöğretimden 40000 kişi girmiş 1428 kişi önlisanstan 6326 kişi girmiş 1009 kişi, lisanstan ise 3848 kişi girmiş 1480 kişilik kontenjan açıklanmıştır kurada ise 238 kişi belirlenmiştir. bu senede 6000 kişiye yer açılıyorsa buna göre aynı doğrultuda belirlenir sanırım

Bu kura işi nasıl oluyor ? atıyorum tercihlerde Kurayla olan bi bölüm seçip ,Orayı tercihten kazandıktan sonra tekrar kuraya mı katılıyorsun. Nasıl oluyor bu arkadaşlar.
ilkokul ve ortaokul mezunarı için geçerli kura, lise ve üstü mezun kişileri ilgilendirmiyor.

Arkadaslar sizce temmuzda 6.000 alım söylentisinin dogruluk payi nedir ?

Bakan söylüyor artık bize de inanmak düşüyor ben nur karaburunda kaç defa teyit etti temmuzda 6 bin atama olacak diye bizde bekliyoruz

Çalışma bakanı öyle açıklama yaptı. O kadar bakan olmuş yalan atmaz heralde kardeşim:) bide şimdi başkanlık seçimi falan halka sorulucak, azımsanmıcak engelli ve aileleri var. O yüzden alımı yüksek tutabilirler ama engellinin iyiliği için değil, koltuk sevdası için. Çünkü benim iyiliğimi düşünen adam yardımcı hizmetli kadrosu açıpta ortopedik engeli olan kardeşime temizlik yapırmaz, yük taşıtmaz. Şehit yakınları , Esirgeme Kurumundan çıkanlar memur olarak iş yapsın. Engelli, temizlik yapsın amelelik yapsın. yok ya

haklısın smilemitsi o konuda kesınlıkle mantık dısı sehıt gazı yakını memur olacak engelli kardeslerımız hitmetli cok sacma rabbım e hevale edıyorum ınsallah duzelrılır

Ben terçihler açıklanmadan kimseye inanmam ne bakana ne millet vekiline formdaki arkadaşlar iyi hatırlarlar geçen yıl seçim yatırımı için son atamalarda dedilerki hemde çalışma bakanı seçimden sonra 4 bin engelli alınacak diye ama ne oldu seçimler bitti sıra kadroya geldi ve tamamı 1950 kişilik bi kadro açtılar ne oldu 4 bin kadroya hani demiştiniz hani söz vermiştiniz hikaye onun için arkadaşlar klavuz açıklanana kadar ben inanmam yok 6 bine yok 10 bine. Eger o 4 bin kadroyu verselerdi iki bin kişi daha iş sahibi olacaktı ve insanların hevesleri kursaklarında kalmayacaktı. Engellinin derdi zaten tepesinden aşkın bide insanları umutlandırıp hayalleriyle oynamayın dürüst olun verilen sözlerin arkasında durun laf kalabalıgı yapmayın açık ve net şeffaf lütlennn

inşallah tekniker olarak atanırımda.. hizmetli ile memur hiç sevmiyorum..
şuan önlisans mezunuyum. Lisans öğrenim görmekteyim. atandıktan sonra Lisans mezunu olup EKPSS girebilir miyim ? sıkıntı yaşar mıyım ??

ben de sana katılıyorum bu sene lisansların puanı çok yüksek lisans kadrosu daha fazla açılmalı.
zendark
ben de sana katılıyorum bu sene lisansların puanı çok yüksek lisans kadrosu daha fazla açılmalı.

Üst Alt