Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal yardımlar Halkbank’a yatacak

banada mesaj geldi halkbankasına yatacakmış kart alın diye

Bugün gittim aldım kartımı. İnternet bankacılığı da açar mısınız, dedim. Kadın başından savmak için; internet bankacılığı açamazsın, dedi. Eve geldim mobil bankacılıktan direkt açtım. Ne tuhaf insanlar var ya.

Başınıza gelirse diye diyorum halk bank uygulamasını indirin yeni cihazlarla nfc kimliğinizi okutarak müşteri hizmetlerine bağlanıp mobil bankacılık açtırıyorsunuz anında.

@eurythmics, halkbankın herhangi bir şubesinden kart alınabiliyor mu?
Yoksa illa bağlı olduğun şubeden mi çıkartmak gerekiyor.

@eurythmics, merhaba ben de gişedeki çalışanı sorduğumda hayır sadece atm'lerden çekebilirsin bütün kamu bankalarını ATM'lerinden işlem yapabilirsin ama online olarak hiçbir şekilde işlem yapamazsın dedi bunu öğrenebilecek var mı doğruluğunu

@ZuhalYeşiltaş, ben uygulama üzerinden mobil bankacılığa girebiliyorum. İşlem yapmaya dair herhangi bir kısıtlama varsa da temmuz maaşını yatınca dener öğreniriz

@mirdem, gişedeki farklı insanlara sordum Halkbank müşteri hizmetlerini aradım bu farklı bir durum olduğu için online üzerinden hiçbir şey yapamıyormuşsun her ay ATM'ye gidip çekmek zorunda kalıyormuşsun umarım öyle olmaz benim doğum günüm yani doğum tarihine göre değişiyordu eskiden aylıkları alma günleri sonu 7 yani benden önce alacak olanlar işlem yapabilecek mi göreceğiz önceden ne güzel e-devlet üzerinden girip PTT üzerinden yapılan kurum ödemelerini farklı bankaya aktar gibi şeyler çok işime yarıyordu işimiz kolaylaşacağına daha da zorlaştırıyorlar yazık çok yazık

@ZuhalYeşiltaş,
Evet maalesef durum böyle. İnternet bankacılığı direkt açık olarka gelmiyor. Yukarıda bazı arkadaşlarımız temsilci aracılığı ile açtıklarını söylemişler. Belki de halihazırda Halkbank müşterisidirler, bilemiyorum.
Aynı şekilde açmak isteyen bazı arkadaşlar ise şubeye yönlendirilmiş.
Yeni bir geçiş olduğu için zahmetli bir süreç olacak gibi. Umarım internet bankacılığı ve E-devlet üzerinden aktarma olayını çmzerler yakın sürede. Sizler de taleplerinizi ilgili kurumlara iletin lütfen.

Halk bankası'nın söylediğine göre engelli aylığı veya bütün sosyal yardımlarla bankanın uygulaması ile işlem yapılamamaktaymış umarım eksik bilgi sonucu böyle diyorlardır yoksa çok mağdur olurum her ay ATM'ye gitmek zor olacak

Üst Alt