Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul'a atandım. İlçe nasıl belirlenecek?

elasu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Onlisans mezunuyum Memur olarak atandim .Bilgi verirseniz sevinirim
Kurum hakkında , maaşı imkanlari falan.

Benim gibi bu kuruma atanan arkadaşlardan tecrübelerini rica ediyorum atandığım il istanbul ama tüm ilçeler yazıyor ben anadolu yakasinda ikamet ediyorum bu tüm ilçeler nedir .

ikametiniz göre aramanızı yaparlar.yani siz seçersiniz

atamanızı

Sağlık raporunu smdi alayimmi biraz uzun sürüyor saglik raporu bundan dolayi soruyorum kabul ederlermi
Zaten saglik raporim ama calisma ilgli bi sağlık raporu degil surekli engelligim belirtn rapor

elasu

Hayırlı olsun SGK'da kaç yıldır işlerini halledemeyen engelli vatandaşlara umarım yardım edersiniz :)

Bu konuda kendimden eminim birtek engellilere degil herkesin isini kolaylamaya caliscam . Size nasl davranilmasini istiyorsanz szde oyle davranmalisinz bu insanlik gorevimiz olmali .

Atanan kişiler sağlık raporunu şimdiden almalı mı?

Kurumlar internet sitesinden istenilen evraklari yayimlayacak . Tabiki bu evraklar içinde sağlık raporuda olacak sizde simdiden hastaneye başvurup rapor islerini halletmeli miyiz ?

raporunuz süresizse neden çalışma raporu istensinki

Ama o raporlar 2022 maasi icin alınmıştı bundan dolayi soruyorum

Benim rapor surekli diyor yeniletmem mi lazim simdi,yani herkes yeniletecek mi ?

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yeniletmesi arkadaşlar gözünüzü sevim. Tabiki raporunuz geçerli. Arayın atandığınız yerin personel işlerini, ben aradım gayet sıcak kanlı bir şekilde tanıştık ufakta olsa bilgiler aldım. Numaramı bıraktım yazı gelirse ararım seni dedi.

Sgk neden hala duyuru yapmadı?

Bi ben mi atandim sgk ya neden kimse yazmiyor 😅

Evrak teslimi

Arkadaslar evraklarimizi yavas yavas teslim ediyoruz.

Hangi kargoyla postaladiniz

Birde bir sorum olacak ben istanbula atandim tum ilceler yazıyor sizde evraklarımin arasına bir dilekce ile bana en yakin ilceyi yazsam faydasi olurmu ornegin.

Istanbulun ... ilcesinde görev almak istiyorum gereginin yapılmasıni arz ederm gbi .

Üst Alt