Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sordena nasıl bir ilaçtır?

seda73838

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
146
Bugün psikiyatri kontrolüme gittim doktor bana sordena 10 mg verdi antidepresanmış bu ilaç hangi belirtilere iyi gelir etkisini ne zaman gösterir

10 mg lık tabletlerle mi eczaneden alıyorsunuz??Risperdal gibi bir ilaç kullanıyor musunuz??Merak ettiğim sormak istediğim 1 mg risperdal kullanıyorum diyen arkadaşlar var.Bu ilaçların dozları mı düştü?Eskiden 100 mg 400 mg rakamlar vardı.Bu bahsettiğiniz ilaç akineton gibi bir ilaç mı?

@NewDay Ben bu sordena ilacını ilk kez kullanacağım 10 mg eczaneden aldım risperdal kullanmıyorum akineton gibi bir ilaç değil bu depresyon tedavisinde kullanılır yazıyor

@seda73838, Anladım merak ettiğim bir şey.Anti depresan kullanmıştım 500 lük lustral.Onunda düşük dozu vardı.Genel olarak ilaçların dozu düştü mü acaba diye?

@NewDay, risperdalin dozları hep düşüktü. 1 mg'dan 8 kg'a kadar uzanıyor.
Onun moleküler benzeri İnvega 3-12 mg arası.
100, 400'lü rakamlar Clonex ve Ketya'nın.
5-20 mg Rexapin.

@Pickle, 400 600 civarı kullandığım oldu risperdalı.Ağır vakalara hala veriyorlar mı bu düzey acaba?

Üst Alt