Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Somatoform bozukluğu ve ortopedik rahatsızlıklar için hangi oranda rapor verilir?

izmirli garip

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık kuruluna raporlarımı teslim ettim fakat bulgulara göre ne oran alırım bilemiyorum,
bulgular sırasıyla şöyle;
psikyatri:hasta 19.09.2015 tarihinden bu yana somatoform bozukluğu tanısıyla takipli hastamızdır.somatoform bozukluğu tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen...

Ortapedi:sağ ayak club foot deformitesi,(yengeç ayak)..sol ayak 5.ci parmak deformitesi,sol başparmak halluks vallus....

Fizik tedavi;sağ ayak konjenital anomali,midtarsal seviyelerden agenezi...mr sonuçlarına göre bel ve boyun fıtıklarını yazdı onlarda şöyle bel için bel hernisi fıtığı,boyun içinde servikal boyunda buldingler tespiti diye bulgu kısmına yazdı ve mr ve cd leri sağlık kurumuna teslim et dedi....

Ben kurula istihdam ve özürlü kartı için müracaat ettim .yüzde oranım kaç olur,ve vergi indirimi için ilerleyen zamanda müracaat etsem acaba ne kadar oran alırım,vergi indirimi alabilirmiyim...lütfen allah rızası için konu ile bilgisi olanlar yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt