Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol üst ekstremiteden sakat olanlar ÖTV'siz araç alabilir mi?

Sol kol engeline en güzel tertibat otomatik vitestir. Çünkü; otomatik viteste vites ile çok fazla uğraşılmayacağından, direksiyonu sağ kol ile daha iyi kontrol edebiliriz. Ayrıca otomaik vitesi B sınıfı ehliyete sahip yakınların da kullanabilir.

benim engelim sol koldan otamatik vitesli araç kllanmak sartıylan h sınıfı aldım.raporumu özel donanımlı yaptırsam ben yararlanırmıym?

Sol kolundan engeli olanlar yurtiçinden araç alımında vergilerden muaf olamazlar. Yalnızca yurtdışından araç ithal edebilirsiniz.

teşekkür ederim cevap için yurt dışından getirmek için özel donanım gerekiyormuş duydugum kadarıylan sadece h sınıfı ve otamatik vitesli araç kullanır ibaresiylen getirttebilirmiyim?

Yurt dışından getirmek için silecek kollarını nyer değiştirmesi vs. özel donanımdan sayılıyor...

Arkadaşlar yeni bir gelişme var mı türkiyeden sesimizi nereye kime nasıl duyururuz organize olup talebimize dile getirelim

Üst Alt