Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolundan sakatlığı olan kişi H sınıfı ehliyet alabilir mi?

vuralh

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Sol kolundan engelli arkadaşımız var H sınıfı ehliyet alabilrimi ve OTV den muaf olabilir mi ?

Konu hakkında internette değişik rivayetler var yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Alabilir . Bunun için ortopedi doktorundan sürücü adaylığı için gerekli olan raporu alıyorsun hepsi bu .Ötv ye gelince Türkiye içinden ötv indirimli alamıyorsun maliye den geri döniyormuş raporlar. Kanundaki ibarede bizim gibi sol el ile ilgili bir bilgi olmadığı için kabul edilmiyor diye biliyorum . Ehliyete yazıldım ehliyetimi aldıktan sonra ötv den yararlana bilmek için bismillah deyip kapı aşındırmaya başlamayı planlıyorum . Sende bimer üzerinden bu durum ile ilgili bir şikayet dilekcesi doldurup yollarsan birbirimize yardımcı olmuş oluruz . Bize bizden başka yardım edecek yok çünkü :)

Yurt içinden araç alımında ÖTV'den değil ama MTV'den istisna olabilir. Bunun için silecek-sinyal vb. kolları soldan sağa almak yeterli.

Üst Alt