Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumdan %73 raporum var. Ehliyet ve araba alabilir miyim?

LateHope

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ben GÖKHAN AKYILDIZ Engelli Ehliyeti Almak İstiyorum %73 engelim var sol kolda felç var ötv indirimi alabilir miyim Gölcük\KOCAELİ de Oturuyorum

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi den alacağım Bilgisi Olanlar:LateHope@outlook.com Bilgi Verebilirler

Hocam Ehliyet için Direk Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine Gitmeyi Düşünüyorum Aile hakime Çıktım Ben Veremem Dedi

LateHope

Nasıl veremezmiş? "Sürücü ve sürücü adaylarının muayeneleri; Sağlık Bakanlığına ve üniversitelere bağlı sağlık tesisleri, aile sağlığı merkezleri ve Sağlık Bakanlığınca ruhsatlandırılan özel sağlık kuruluşlarında görevli tabip veya uzman tabip tarafından bu Yönetmelik hükümlerine göre yapılır ve sağlık raporu düzenlenir"

yine sürücü yönetmeliği'nin 4. maddesinin 3-4-5 fıkraları gereği ehliyet raporu süreci pratisyen hekimle başlar...

hocam aile hakimi benim yetkim yok dedi sen hastane ye başvur dedi bana açıkçası ben biraz korkuyorum bazı doktorlar inadına vermiyorlarmış

onun için hastaneden randevu almak gerekiyor mu 50 TL Çıkartıyor muş para önemli yeter ki çıksın ötv için bir rapor alınıyor mu acaba

Yani kısacası ehliyet alabilirim ötv den hakkım var öyleyse ehliyet kursunda bir indirim olur mu hocam

aile hekiki yönlendiriyor hastaneye 400 Tl masraf çıkıyor heyet vs:

kenan evren Ben Direk Hastane ye Gideceğim için 50 TL Çıkartıyor muş Devlet Hast. den

tek doktor yeterlı ıse 50tl . Farklı doktorlar ın gormesı gereken bır durum varsa o zaman 200-300 tl heyet parası ıstenıyor.

LateHope aile hekimlerin çoğu bilmiyor aile hekimine ben b ehliyeti alıcam diye ehliyet raporu iste beni uzm dr değerlendirmesini istiyorum de orda bi tık var aile hekimi onu işaretliyor sen dedikten sonra ve hangi dr çıkacaksan ona sevk edilmesini istiyorum de koldaysa ortapedi dr sevk edecrk seni direk yani direk engelli h veya b engelli dedin mi bakıyorlar sadece ben yapamam diyorlar dediğim şekilde açıkla normal b ehliyeti alıcam uzm ortapedi dr görmesini istiyorum de

Üst Alt