Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolumda sinir zedelenmesi var, B sınıfı ehliyet alabililir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s_rh_t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s_rh_t

Yeni Üye
dogum sırasında sol kolumda sınırlerde zedelenme oldu amelıyat oldum ve parmaklarada tendon nakli yapıldı ehliyet almak ıstıyorum ama b sınıfı alabılırmıyım ve engel oranının kaç yazılmazı gerkiyor. ortopedi , fizik tedavi hangi alandaki doktora gıtmelıyım yardımcı olurmusunuz

Serhat, parmaklarını ne düzeyde kullanabildiğine bağlı... Eğer kavrma konusunda sorun yaşamıyorsan, B sınıfı da alabilirsin (ki ben de B sınıfı almanı öneriririm)

öncellikle cevap yazdıgın için teşekkür ederim
sol ellimle objeleri tutabiliyorum şişe bardak vb. bisiklet ve arabada kullanabiliyorum direksiyon kavramada sorun yok sanırım ama bas parmak biraz zayıf diger parmaklara oranla bugun ortopedi doktoru ile görüştüm rapor için % degerini "çeyrek mil" adlı kullanıcı yazmıstı % 40 altında yada b sınıf alabılır dıye rapor vermesi gerektiğini anlattım doktorda %40 senin durumun için çok fazla dedi ama bilmiyorum bi kaç gün sonra belli olacak bende b sınıfı istiyorum tekrar saol

B sınıfı alabilirsen, zaten bir ibareye gerek yok. H sınıfı içinse, "Direksiyonunda topuzu bulunan, otomatik vitese sahip otomobil kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" yazması gerek.

cok tesekkur ederım yardım için doktorla gorustum rapor yazmasını beklıyorum bakalım ne olacak tekrar saol

slm

bildiğime göre sadece ortapedide bitmiyor ortapedi fizikcinin tuttuğu rapora göre raporu yazıyor yani anlıcağın fizikcinin vereceği rapora bağlı.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri