Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol kolum dirsek altı ampute. Yurt dışından ÖTV'siz araç getirtebilir miyim?

halil çıkmaz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
malum bana okudugum kadarıyla ötv indirimi kalkmış.benimki sol kol dirsek altı ampute.yurt dışından areç getirecem.daha dogrusu getirecek arkadaşım var bu işin prodüşürünü bilen anlıtırmı lütfen.

Ötv indirimi kalkamadı nereden duydunuz bunu?
Ayrıca yurt dışından 3 yaşında araba getirebilirsiniz tavsiyemiz yurt içinden ÖTV muafiyetinden faydalanarak araç almanız..

Evet malesef sol koldan engellilere ÖTV muafiyeti yok.

sol koldan engellilerin yurt dışından 3 yaşını doldurmamış araç alma hakkınız vardır.
Yurt içinden sıfır araç alma hakkınız yoktur.

syn oturan boğa size bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
1.benim E sol kol ortopedik özürlülük raporum var.ama özel tertibatlı veya ötomatik vites araba kulanabilir ibaresi yok.nasıl alabilirim.
2.b sınıfı heliyet var bunu h a nasıl çevirebilirim.
3.engelli plakalı araçlar artık gerekli değilmiş doğrumu.ben plakada
sandalye
damgalı araça binmek istemiyorum.
not:açıkça yukarıdaki özeliklerimi yazdım bunlara istinaden ötv vergisinden muhaf olarak araç saibi olmak istiyorum izleyeceğim yolları yazarsanız sevinirim

vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli şimdiden teşekkürederim.iyi çalışmalar.

Sezer bey, sol kolundan sakatlığı olanlar yurt içinden vergi istisnalı araç alamazlar.

Evet, ancak yurt dışından alablirsiniz vergi istisnalı araç

teşekkür ederim bülent bey size yazarken 3 madde sunmuştum ayrıntılı yazarsanız sevinirim çok teşekkürler verdiğniz bilgi için sizinde işiniz zor biliyorum bir sürü maile cevap vermek kolay değil ....

Üst Alt