Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el parmaklarım ampute. Nasıl bir araç alabilir ve kullanabilirim?

ordulubora

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
sol el parmaklarım kökten kopuk ve h belgem var ama 4 tane firma tertibatlı araçalırsın derken 5 firma alamazsın diye dışlar gibi harekette bulunuldu h belgesini veren hastane ve sürücü kursu

bendeki raporda %20 epilepsi görünüyor ama doktor 1998 yılındaki raporlarımı inceledi sol el 2 3 4 5 parmaklar kopuk yeni çekilen eeg lerim temiz hatta en son nöbetimi 4 sene önce geçirdim oda alkolü fazla kaçırıp ilacı almamamdan dolayı h belgem var RAPORUMUN TOPLAMI %49 BEN BU EPİLEPSİDEN DOLAYI ARAÇ ALAMAZMIYIM

Epilepsi araç alımında etkisizdir. Sol eldeki kısıtlılık araç alımına temel sayılır...

OturanBoğa;

epilepsi olan kişi sürücü olamazki dolayısıyla araçda alamaz . siz neden etkisiz yazdınız merak ettim yoksa kanun mu değişti ?

DADAŞ06

Yani, araç alımında etksizdir demek istiyorum. Doktor izniyle sürücü belgesi alınmışsa, bir şekilde sürücü belgesine sahipse kişi, araç alımında epilepsi değil bedensel kısıtlılık değerlendirilir.

Üst Alt