Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el engelli 2. el otomatik vites aldıktan sonraki işlemler nelerdir?

Lovex72

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba yakın bir zamanda Otomatik vites 1.6 motor 2003 model Toyota corolla aldım. malumünüz sıfır araç alıp ötv indiriminden faydalanamıyoruz

Otomatik vites araç alırken özel tertibat taktırmam gerekir mi? sol el parmakları olmayan biri olarak araç kullanmakta ( silecek kolu ,sinyal sensoru,direksiyon hakimiyeti vb ) hiçbir sıkıntı yaşamıyorum

Şayet gerekiyorsa ne yapmam gerekiyor ? teşekkür ederim.

"Özel tertibatlı araç kullanır" yazıyor Bülent bey bunun dışında birşey belirtilmemiş

( cevap vermekte geciktiğim için kusuruma bakmayın yanıtsız kaldığını düşünerekten dönüp bakmamıştım )

bende 2. el aldım mtv indirimi için mühendise başvurdum yaklaşık 1000 tl masraf cıktı bilgin olsun

1000 Lira masraf cıkarırsa hiç uğraşmam zaten yıllık 300 lira vergisi var aracımın öyle şey mi olur aracı da 3 sene en fazla kullanır satarım.3 yılda ancak kendini amorti eder. ayrıca sen şimdi aracı satmaya kalınca da tertibatı cıkar ruhsata işle yine o kadar masraf

Üst Alt