Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol el bileğim yok. H sınıfı ehliyetle otomatik vites kulanmak istiyorum?

varolturna

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba.

h sınıfı ehliyetim ve damgalı bii arabam var..
ben su an arabamı değiştirmek istiyorum. engelim sol el bilekten yok ve otomatik vitesli araba kullanır ibaresini ehliyetime yazdırıp butun otomatik arabaları kullanmak istiyorum. raporumda (99 yılında aldım) özel tartibatlı araç kullanabilir yazıyo. ben bu raporumla ehliyetime otomatik vitesli araç kullanır ibaresi yazdırbilir miyim.
Bir de yeniden rapor alıcaksam özel bii hasteneden alsam olur mu?
ötv indirimi gibi bir zorum yok..

yardımcı olursanız sevinirim...

kardeş benide aynı engele sahibim ama otomatik vites araç kullanabilir isbareli raporu alamadım alanlar vardır ama elindeki raporla ehliyete işletemezsin yeniden rapor alman gerek alırsanda burdan bilgilendir otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresini sol ayağından engelli olanlara veriyorlar genelde ama burası türkiye

Hastaneye gidiyorsunuz. Kuruldan otomatik vitesli araç kullanabilir ibreli rapor alıyorsunuz. Ehliyetinize o şerh konulması lazım. Otomatik vitesli araç kullanabilir.
Yeniden kursa ve sadece direksiyona; ondan sona ehliyete şerh kondurarak yeni ehliyet alıyorsunuz.(kursa gitmeden bir emniyete danışın)...

Burada ÖTV.den faydalanamayacaksınız. Plakanız normal olur ve diğer vergileri ödersiniz.

Benimde sağ bilekten yok istanbulda bence en iyi yer şişli etfal hastanesi zaten doktor soruyor indirimli araba alacakmuısın diye sende hayır dersen raporu veriyor benim raporda otomatik vites araç kullanmak şartıyla yazıyo

işlem tamam..

ehliyetime oto. araba kullanır ibaresini yazdırdım..

raporumu yenilemek zorunda kaldım silivri develt hastanesinde gerekli raporumu aldım. ve şişli trafik tescile giderek yeni ehliyetimi aldım..
memurlar hiç bisorun yasatmadılar .
plakam artık damgasız ......

Varol, raporu verip doğrudan ehliyetine işlettirebildin mi? Yani sürücü kurusuna yönlendirilmedin mi?

ben sol kol dirsek altı amputeyim.ama h sınıfı ehliyetimi aldım.umarım yazıyıda verırler....

engelli park kart...

arkadaslar.. h ehliyetim var . sol kolumdan dolayı ehliyetim de engelliyım ama plaka ve ruhsatta değilim.. devletimiz SAĞ olsun.. herhalde sağ bu yüzden değerli... neyse solak değilim ALLAHA ŞÜKÜRLER olsun..

gecen gün trafik denetlemeye gittim.. ENGELLİ PARK KARTI İÇİN oradaki memur bana ruhsat gerektiğini h ehliyetin yeterli olmadıgını. ruhsatında engelli ibaresi olması gerektiğini söyledi

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMM.

Üst Alt