Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol dizde %90 hareket kısıtlılığı var. Yurt dışından otomobil getirtebilir miyim?

sarayli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyet aldım ve elle depriyaj özel tertibatlı arac kullanabilir raporum var. arac ithal etmek istiyorum, ama ankara gümrük müdürlüğü sol ayak engellilere ithal izni vermiyomuş diye okudum. sol ayak engeli olupta arac getiren var mı? varsa cevap verir misiniz?
ve hangi yıl getirmiş yazarsanız minnettar kalırım

:confused:

GAzi iseniz, özel donanım olmadan da yurt dışından araç ithal edebilirsiniz.
Onun dışında sol ayağından sakatlığı olanları Ankara, "araç kullanmak için özel donanıma ihtiyacın yok" diye reddediyor.

Bence yurt içinden 0 km araç alın. Yurt dışına göre çok daha avantajlı

sayın oturanboğa saraylı arkadaşımız yurt dışından araç getirtmek istiyor bildiğiniz gibi daha önce araç gümrüğe gelir sonradan heyete girer ve alabilirse alır yoksa araç yurt dışına tekrar giderdi.
ancak yeni uygulamada araç getirmeden mevcut rapor ve h sınıfı ehliyetle komisyona giriyor ve ithal belgesi alabilirse araç getirtiyor türkiyeden sıfır bir araç almak istemiyorsa bence önce bir heyete girsin eğer red kararı çıkarsa o zaman türkiyeden alsın bu benim nacizane görüşüm haksızmıyım

Tabii olur. Önce ithal izin belgesi alması şart. Almayı deneyebilir...

Üst Alt