Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol diz altı ampute. Araç alımında vergi indirimi olabilir mi?

Alıcanhuner

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sol diz alti ampute oldum yasim 20 otomatik vites arac kullanip otvden faydalanabilirsin dediler dogrumudur?

Sayın Alıcanhuner
Sağlık raporu almanız durumunda H sınıfı ehliyet alabilir ve ÖTV indirimli araç alabilirsiniz.

Merhabalar
h sinifi ehliyette otomatik arac kullanir ibaresi varsa ve araca hic bir donanim yapilmadigi taktirde otv siz arac alinamazmi kafam karisti

H sınıfı ehliyetinizde otomotik vitesli araç kullanabilir ifadesi varsa ötv ve mtv indiriminden yararlanabiliyoruz. tertibatsız, otomatik vitesli araç alıp kullanabiliyrsunuz. yukarıda bazı arkadaşlar vergi indiriminden yararlanamadığımızı belirtmişler. o zaman B sınıfı veya diğer sınıflara sahip bireylerden farkımız ne ? biz de b sınıfı ehliyet alırdık.

Bende ehliyetimi 2006 da aldım ve üzerinde H sınıfı haricinde hiçbir ibare yazmıyor.
" otomatik vitesli araç kullanır" yazaydı eyiydi :)

otomatik vitesli araç kullanabilir ve h sınıfı ehliyet alabilir raporda ötv mtv indirimi uygulanıyor mu

ozgur55
bende yararlanamıyoruz diye biliyodum ama yararlanıyorsak eğer yarın başvurcam sağ kolumda sıkıntı var parmak hareketi ve bilek hareketi yok dirsek 90 derece kısıtlı

Üst Alt