Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bileğimde hafif güçsüzlük var. B sınıfı ehliyet alabilir miyim?

can3455

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba;
hocam ben %52 raporum var 2 sene önce beyin kanamasından felç olmuştum bi kaza sonucu o zaman %52 rapor almışlardı ailem .
2 sene tedavi gördüm artık normalim sadece sol bilekte hafifden güçsüzlük var ama ama normal araç çok rahat kullanabiliyorum
ehliyet almak istiyorum b sınıfı . alabilirmiyim .. h sınıfı almak istemiyorum . yürürken felan sakatlıgım belli bile olmuyor arabayıda cok rahat bir şekilde
kullanabiliyorum h sınıfı almak istemiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz ?_

''H sınıfı ehliyet alır, otomatik vites araç kullanır'' ibareli rapor alırsanız eğer ÖTV ve MTV indirimli araba alabilirsiniz. Ve otomatik vites olduğundan özel bir tertibat gerekmez bu arabayı da B sınıfı ehliyeti olanlar bile kullanabilir.

Bende de hemen hemen sizin gibi bir rahatsızlığım var. Sol ayağımda ufak bir problem. 1. hastane b sınıfı alır ticari olmayan araç kullanır raporu verdiler. İtiraz ettim diğer hastane de B sınıfı ehliyet alır raporu verdi.

benimde sorunum aynıydı b sınıfı ehliyet başvurusu yaptım ehliyet dosyam hazırlandı şuan elimde emniyete gitmek kaldı sadece haftaya pazartesi günü randevu aldım kısmetse alacagım. sizde b sınıfı ehliyet alır raporu alabiliyorsanız alın ve kursa başlayın

peki bu b sınıfı ehliyet alabilir belgesini nerden alabilirim ? manuel araç kullanmak tercihim şahsen hiç bi sıkıntı çekmiyorum

ve anlatmak istedigim bildi ayrıyetten şu . babamın 2 tane arabası var 2 side manuel çevremizde olan bütün arabalar akrabaların felan hepsi manuel araç ben h sınıfı alsam bunların hiç birini kullanamıyacagım ve bu ehliyet h sınıfı alırsam hiç bi işime yaramıyacak ..

Evet onları kullamayacaksınız ama yeni sıfır araç alırken %45 indirimli alacaksınız. 5 sene sonra ötv ödemeden satıp tekrardan indirimli araç alabileceksiniz.

Herhangi bir devlet hastanesinden alabilirsiniz sanırım.

abi benim raporum zaten 2 senelikdi 1.5 senesi geçti .. 7-8 ay sonra tekrar raporu güncelletmem gerekicek ve ben bunun için başvurdugumda bana %10 bile vermezler .
benim istedigim şuan lise son sınıftayım evin önünde 2 tane araç yatıyoken ben otobüslerde amacsızca sürünüyom . h sınıfı almamam lazım . evet aslında h sınıfı almak
araç satın almak için uygun olabilir ama . araç aldım diyelim rapordan düşünce kendi arabamı kendim bile kullanamıcam gibi bişey oluyo amacım şuan da b sınıfı ehliyet almak
manuel kullanmak için

O kadar dert etme her türlü alırsın B sınıfı ehliyet alır raporunu. Doktorlar sana sorduğunda rahatlıkla kullanıyorum zorlanmıyorum derseniz uğraşmadan verirler. ben H sınıfı istediğim halde bana B sınıfı verdiler :D yüzde 68 sürekli raporum olduğu halde. Senin hiç bir şeyin yoksa çok rahat verirler.

aslansın sen :D teşekkür ederim :D bu beni sevindirdi :D kaç gündür girmedigim site kalmadı şurda 2-3 tane soruya cevap bulmak için :D saol kardeşim

Üst Alt