Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacaktaki kısıtlılık için alınan ehliyetle düz vitesli araba kullanılabilir mi?

yunus_emre_

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Yüzde 60 Sol femur ve tibia fibroz displazi operesi raporum var.. Normalde Düz vites araç kullanabiliyorum.. fakat raporuma h sınıfı ehliyet ve otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresi eklenecek... ben şimdi bu raporumla ve ehliyetimle düz vitesli araç kullanırsam trafikte, sorun olurmu..

son olarak;
%60 sol ayak ortopedik raporum ve artı otomatik araç kullanabilir ibaresi ile otv indiriminden yararlanabilirmiyim..
çok teşekkürler..

sol ayak %40 oranla oto vites kullanabilir raporu aldım. vergi indirimli araçta aldım
düz vites araç kullanamazsın. geçersiz ehliyetten ceza yersin

çok teşekkürler.. peki bu aldığım aracı orneğin babam kullanabiliyormu trafikte

Düz vitesli araç kullanamazsınız

Otomatik vitesli tüm araçları kullanabilirsiniz

Sizin aracınızı istisnasız herkes kullanabilir

teşekkürler cevaplarınız için.. dün gittim hastaneye sadece sol ayak %60 özürüm var 5 cm kısalığım var, çift baston kullanıyorum vs.. bana vermediler.. sen otomatik vites araç kullanabilirsin bunun için raporuna h sınıfı ve oto vites kullanabilir eklememize gerek yok, ekleyemeyiz dediler.. ben anlamadım... ama şehirde okadar çok görüyorumki benden sağlam adamların hiç bir fiziki sorunu gozuklemeyn adamların altında son model arabalar özürlü plakalı. :( herşeyin HAYIRLISI...

Yahu olur mu öyle ahmakça laf! Otomatik vites inaresi olmazsa raporda, o zaman düz vitesli araç da kullanabilirsiniz; bu muymuş!? Başka bir hastaneye gidin... Kesinlikle ve kesinlikle "otomatik vitesli araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli, tanı olarak da sol alt ekstremitede kısıtlılık olduğu belirtilen bir rapor vermek zorundalar.

Yunus emre kardeşim velevki onların dediği gibi yaptın allah korusun kaza yaptın bunu hesabını kim verecek o sana yazdırmana gerek yok diyen kişi bunu hesabını verebilcekmii saçmalamışlar baş bir ssk hastanesinden rapor al (oturan boga hakklııı)

Bende sol bacakdan %40 özürlüyüm.ehliyetim H sınıfı otomatik vites yazıyor.raporumu alalı 12 sene kadar oldu ve otomatik vites araç kullanır yazdırmıştım.gecen sene ötv siz sıfır otomatik vites araç aldım.

kusura bakma ama bunlar bana göre sallamışlar hocam seni...

Üst Alt