Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacakta kısalık ve H sınıfı ehliyet alır raporuyla araç alabilir miyim?

Serwan_b

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
B sınıfı ehliyetim var
sol bacagımda 4 cm kısalıktan dolayı heyete girdim ve raporumda şöyle yazıyor
h sınıfı ehliyet alabilir...otomatik vites ve özel tertibatlı araç kullanabilir

şimdi bu raporla araç alabilirmiyim
bazı arkadaşların yorumlarında sol bacagında sorun olanların raporunda sadece otomatik vites araç kullanabilir yazmalıdır diyor

acil cevap bekliyorum

her iki türlü araç alınabilirsiniz otomatik vites araç aldığınız zaman bu aracı sizden başkaları da kullanabilir,düz vitesede aparat yaptırıp kullanabilirsiniz yalnız bunuda sizden başka kimse kullanamaz;bu konu hakkında bayideki arkadaşlardanda bilgi alabilirsin

otomatik vides arac alırsın
aynı şekilde benimraporum vardı ben aracımı dün teslim aldım soyismi seninle aynı olanlar aracacı kulanabilir kardeşim bayi bana bunu söyledi

Rapordaki "özel donanım" ibaresi işgüzar bir memurun elinde soruna yol açabilir. Dİlerim böyle olmaz...

Her şey yolunda giderse, otomatik vitesli aracı ötv-mtv istisnası ile satın alabilirsiniz ve alacağınız aracı -istisnasız- herkes kullanabilir

araç alımında maliye sorun çikariyor

selam arkadaşlar
% 24 sol bacakta engelim var
sağlık kurulu raporumda sol kalça sekonder KOKSARTROZ+yürüme bozukluğu vardır
H sınıfı ehliyet alır.otomatik veya özel tertibatlı araç sürebilir
yazıyor
H sınıfı ehliyetimi aldım,
fakat maliye raporu kabul etmiyor
SOL ALT EKSTREMİTE yazmalıymış
ikisi aynı şey dedim.sol kalça alt ekstremiteyide etkiler dedim anlamadılar
acilllll yardım ne yapmalıyım

Benim raporu otomatik vites kullanabilir özel tertibatlı araç kullanır. Ancak trafik bu raporu kabul etmedi dedi ki sistemde her iki şık yok ya otomatik veya özel tertibatlı olmalı bu yüzden otomatik olarak verdiler.

Rapora başhekim imzasıyla "sol alt ekstremite" ibaresi ekletilebilse, bunu kabul eder miymiş maliye?

Üst Alt