siteye yeni katıldım.ewing sarkomu (yumuşak doku grubundan) kanser hastasıyım.2015 yılı ocak ayından buyana kemoterapi alıyorum,radyo terapide aldım.kasım 2015 de ameliyat oldum.sol bacak da leğen kemiği altından 7 cm siyatiğim alındı.şu an düşük ayaklı oldum.afo kullanıyorum.buna dair ameliyatraporlarım ve epikirizlerim mevcut.b sınıf ehliyet sahibiyim.
otomotik araç kullanmak zorundayım.bundan dolayı da otomotik araba alacağım.
ötv indirimi,mtv indiriminden yararlanmak üzere engelli raporu almak için bu günlerde urla devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum.burdan alacağım raporda ehliyetimin değişimi konusunda gerekli şerhleri düşürtsem olurmu?
aynı raporda ehliyet değişikliği,ötv ,mtv indirimi raporu da almak istiyorum.ne tür bir uygulama yapmam lazım.nasıl bir yol izlemem lazım.
yardımcı olabilirmisiniz.
selamlarımla teşekkür ederim.
miz.
otomotik araç kullanmak zorundayım.bundan dolayı da otomotik araba alacağım.
ötv indirimi,mtv indiriminden yararlanmak üzere engelli raporu almak için bu günlerde urla devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum.burdan alacağım raporda ehliyetimin değişimi konusunda gerekli şerhleri düşürtsem olurmu?
aynı raporda ehliyet değişikliği,ötv ,mtv indirimi raporu da almak istiyorum.ne tür bir uygulama yapmam lazım.nasıl bir yol izlemem lazım.
yardımcı olabilirmisiniz.
selamlarımla teşekkür ederim.
miz.