Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağından sakat olanların ÖTV'siz aldığı aracı herkes kullanabilirmiş..?

bugün gene hastahaneye gittim gittiğim 6. hastane ortopedisyen trafik tescili aradı dediki bir hastam var onlardan h sınıfı sürücü belgesi alması gerektiği ile ilgili bana bir yazı verirseniz ben derhal raporunu vereceğim ancak bu şekilde direkt olarak yapabileceğim bir şey yok dedi ve aldığı cevap aynen şuydu doktorun sakın onlarla alakalı bizimle konuşmayın o kişiler ankara trafik tescili aradılar işn içine başkasını soktular biz onlarla alakalı hiç birşeye karışmayız sözleriydi onlar öyle yapınca doktorda haliyle gene rapor vermedi .

Şikayet et Nasibe. Ankara'ya şikayet et.

Ben ehliyeti h ye çevirdim aracımıda ötv muaf olarak aldım,trafikteki memurlar bana aracı herkesin kullanabilecegini söyledi,benim kafam karıştı aracı ben araçta olmadanda herkes kullanabilirmi böyle olursa bunu suistimal yapanlar çıkmazmı?

Şimdi kafam karıştı

Ben ne olur olnaz diye aracımı kendim olmadan yanında kimseye kullandırtmuyorum

Üzerinde özel donanım bulunmayan, otomatik vitesli aracı herkes kullanabilir. Bu konuda hiç bir sınırlama kalmadı Şahin.

Sol ayağında sorun olan ve Ehliyeti H sınıfı olup, ehliyetinde "Özel tertibatlı araç kullanır" yazan kişilerde otomatik vites araç alabilir mi ve başkasıda kullanabilirmi.

Yoksa ehliyeti otomatik vites araç kullanabilir olarak mı değiştirmek gerekiyor.

Ehlieyti değiştirip "özel donanım" yerine "otomatik vites" ibaresi koydurtmalı...

alf benm ehliyetim h ve otomatik vites aldım aracımı herkez kullanabilirmiş trafikten hiç bir sorun olmaz dediler.

2 hafta oldu aracımı alalı grand scenic otomatik .ruhsatta kişi sınırlaması diye birşey yok.sakat aracı yazıyor.araç park kartı çıkarttım.ücret almadılar

slm oturan boğa kardeş bir ricam olucak şu otomatik aracı herkez kullanırla ilgili bir tebliğ vey genelge varmı varsa onu gönderebilirmisin çok teşekkürler

birde rapor süresi 2 yıl olduğu için bazı vergi daireleri indirim hakkı vermedi bununla ilgili rapor süresinin önemli olmadığına dair bir yazı genelge veya talimat varsa onuda paylaşırsanız çok sevinirim

Üst Alt