Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağından engelli babam adına araç alımı..?

ottomans5526

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaslar ben simdi araba almayı dusunuyorum baba mın ustune alayım diyorum sol ayagında kazadan dolayı 3 kırık var adli tıp tan (6) yani agır olarak kesin kati rapor ise bu mayıs ta verilecek heyet raporu almadım adli tıptan sonra alıcam da simdi ben bu indirimlerden v.s yararlana bilmem icin babamın bu h sınıfı ehliyet alması gerekiyor mu 2 cisi babam ehliyet almasa sadece ruhsatı ustune alsa deseki benim oglum kullanacak boyle bir indirim uygulaması varmı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..memet

Sol bacağındna sakatlığı olduğu tanı olarak belirtilecek ve "otomatik vitesli araç kullanır, h sınıfı sürücğü olur" şeklinde de ibare olacak. Bu raporla sürücü kursuna gidip H sınıfı sürücü belgesi alacak. Sonra da otomatik vitesli aracı ötv istisnası ile satın alabilecek. Başka bir yolu yok

Benim babamin sol ayaginda 3 kirik var sol ayagi calistiramiyo diz kapaginda platin ayakta 3 adet civi var kiriklardan dolayi hu durumda anladigim babam % 36 rapor aldik saglik raporu ötv indiriminden yararlanabiliyoruz dimi otomatik vites kullanahilir ibaresi olacak dogrumudur??

Yanlis yere yazmisim pardon

Evet ama raporunda 'otomatik vitesli araç kullanır' ibaresi yoksa yeniden rapor almalısınız. Rapor oranı önemli değil.

Bu rapor zaten sigorta sirketind3n tazminat talebi icindi bi daha aliriz alistik 2 senedir rapor almaya))) tesekkur edrim cevabiniz icin

Üst Alt