Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağım kısa. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

MHSM4747

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm sayın abem gecmıs olsun öncellikle bende engelım yüzde 40 ötv siz araba almayı düşünüyorum raporumda H sınıfı ehliyet alabılır otomatik vites arac kullanabılır yazıo tanısıda sol bacakta atrofi kısalık yazıo ötv siz araba alabilrmıyım yani sol bacağımdan engelliyım en kısa zamanda cevab verıyom allah hepimize acil şifalar versin

H sınıfı ehliyeti almışsanız/aldıktan sonra, evet yararlanabilirsiniz elinizdeki rapor yeterli.

ithal araba

slm benım sol bacagımda kısalık var veh sınıfı ehlıyet aldım rapotrumda h sınıfı ehlıyet alabılır otomatik arac kulana bılır yazıyo yurtdısından araba getirtebilirmiym

Yurtdışından araç getirmeniz sıkıntı olur. Yurtdışından getirelecek araçlarda donanım olmak zorunda. Ama yurtiçinden alırsanız sol ayak engeliyle sadece otomatik vitesli aracı alabilirsiniz. Bu şekilde aracınızı herkes kullanır, siz de tüm otomatik vitesli araçları kullanırsınız. Yurtiçinden araç almak her açıdan daha avantajlıdır.

rapor oranım yuzde 40 kardesımde kulanabılırmı ozaman yurtiçinde alırsam problem cıkmaz mı bazıları sadece engelli birey kulanabılır dıyo kafam karıstı

Son düzenleme:
slm yenı ehlıyet yazın verılecekmıs engellıler ıcınde gecerlımı tekrar heyet raorumu almak zorund kalacaz

hayır. mevcut ehliyetinizi veriyorsunuz, yeni ehliyetinizi alıyorsunuz. herhangi bir rapor almak gerekmiyor.

slm sayın abem ben bugun bı forumda okudum araba alırken raporun guncel olması gerekıyomus bızıım raporlar sureklı oldugu için istediğimiz zaman araba alabılırmıyız yoksa yenı rapormu gereklı

raporun hangi tarihli? güncel olmasına gerek yok.

22 10 2014 tarıhlı şimdi araba alacak gucumuz yokıllerde olursa ınsaallah 2016 ve sonrası

sol bacakta atrofi kısalık tablo 4 e göre hafifi yürüyüş bozukluğu ötvsiz rac alabılırmıyım bu rapor benım ıcın yeterlimi h sınıfı ehlıyetımde var

Üst Alt