Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol bacağım diz-altı ampute edildi. Kod 47 ehliyet verdiler..?

ibrahim73

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben formda yeniyim size bir sorum olacak ben sol ayağım diz altı protez ehliyetim önceden h ehliyetiydi yeni ehliyeti aldım b yaptılar koduda 47 bu ne anlama geliyor bana bilgi verebilirmisiniz

Sol ayaktan engelli olanlara direkt otomatık vites veriliyordu. Ve h sınıfı idi. şimdi b ye çevirdiler sanki. Yine otomatik vites olsa gerek

ibrahim73

Ehliyetinizde sadece 47 kısıt kodu varsa iki tekerlekli araçlar dışında her şeyi kullanabilirsiniz demektir.
Manuel vitesli otomobilleri sürersiniz, tır bile kullanırsınız, yeter ki uygun sınıf ehliyetiniz olsun :)

slm abiler ablalarbenim ehliyetimde b 47 kod var ticari araç kolanabilirmiyim bilgi verebilirmisiniz

Üstte belirttik, 2 tekerlekli araç dışında herşeyi kullanabilirsiniz. Ek soruya ne gerek var?
Bir sonraki soru da sanırım ambulans kullanabilir miyim olacak, Ambulans bile kullanabilirsiniz!
Gayet açık net sanırım :)

47 kod ehliyetimde var

slm ehliyetimde 47 kod var bununla normal manüel vites otomobil kullana bilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz

slm arkadaşlar sizden ricam sol ayak protez benim yeni ehliyetim b koduda 47 kodlarda sadece iki tekerlekli kullanamaz diyor ondan normal araba kullana bilirmiyim yanin düz vites bana bilgi verebilirmisiniz

ibrahim73

Özel donanım ya da otomatik vites kısıtlama kodu yazılmadığı için evet, manuel vitesli aracı pekala kullanabilirsiniz.

Üst Alt