Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayaktaki venöz yetmezlikten ÖTV indirimli araç alınabilir mi?

metkar06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. %49 özürlü raporuna sahibim. Raporda %20 Venöz yetmezlik %20 Herediter Trombosit %20 de astım var. Venöz yetmezliğim sol ayağımda.. H sınıfı ehliyet ve ÖTV indirimli araç alabilir miyim sizce ? Raporu için başvursam mı ?

Sol bacakta hareket kısıtlılığına yol açıyprsa, evet, "otomatik vitesli araç kullanır, h sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor alabilirsiniz. Bu da size otomatik vitesli aracı vergi avantajı ile satın alma hakkı doğurur

Uzun uğraşlarımdan sonra ehliyet için bir çıkmazın içine düştük. doktorlar sadece ortopedik engelden h sınıfı alınacağını söyleyerek, "Herediter Trombozit, Sol Derin Ven Trombozu" teşhisleri koyarak B sınıfı ehliyet alır, otomatik vites araç kullanır. raporu verdiler. Lütfen yardımcı olunuz çünkü işin içinden çıkamıyorum..

Sol bacakta bir hareket kısıtlılığı varsa, başka bir hastaneden yeniden rapor almayı ya da il sağlık müdürlüğüne itiraz ederek hakem hastaneye sevk edilmeyi deneyebilirsiniz...

Sol alt ekstemite venöz yetmezlik h sınıfı ehliyet

Merhabalar. %49 engelli raporuna sahibim. %20 astım %20 venöz yetmezlik %20 herediter trombosit. venöz yetmezlik Sol ayağımda bulunmaktadır ancak h sınıfı ehliyet alamıyorum. sizce ne yapmalıyım ?

Sol ayağındaki durum tam olarak nedir. Ayak bileğini hareket ettirebiliyormusun? Ayak ucunu aşağıya yukarıya kaldırabiliyormusun?

Üst Alt