Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak engelli olup araç alanlarda aracın kimler tarafından kullanabileceği..?

TAKVİM

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ARKADAŞLAR BEN SOL AYAK ENGELLİYİM BEN OTOMATİK ARAÇ ALMA AREFESİNDEYİM 15 GÜN ÖNCE EMNİYETE MAİL ATTIM

GELEN CEVAP AYNEN
19.11.2016 tarih ve 1435 sayılı Bilgi Edinme başvurunuz incelenmiş olup;
Alacağınız araç yurt dışından ithal edilen bir araç değil ise kullanabilir.?

BEN BİR WOLSVAGEN ARAÇ ALICAM KISMETSE SONUÇTA İTHAL BİR ARAÇ BU ARACI EŞİM KULLANAMAZMI ÇOK SAÇMA GELDİ GÖRÜŞLERİNİZİ ÖNEMLE BEKLİYORUM ARAMIZDA SOL AYAK ENGELLİ OLUPTA ARAÇ ALANLARIN DURUMU NE YAZARLARSA SEVİNİRİM

Bende araç alma arefesindeyim daha doğrusu ücreti yatırdım raporları gönderdi bayi 1 haftadır beklemedeyiz ötv zammı yüzünden vergi dairesi 2 gün çalışmamış felan diyorlar. Araç kullanımı ile ilgili benimde kafam kurcalanıyor bakalım nasıl gelecek ruhsat

Valla ben bu ayın 8.de aldım. Sadece otomatık baska bısey yok . Eşimde kullanıyor . Ruhsatta da öyle bir ibare yok .

Süper Haber Teşekürler Osman Bey,
Peki evraklarınızı bayiye verdikten sonra ne kadar sürede arabanızı teslim aldınız?

Ben 2015 de aldim woswogen ruhsatta oyle bisey yok alla valla es dost kullaniyo :)

Senin anladığın ithal yurt dışından getirilen araçlar yurt içindekiler de öyle bi kısıtlama yok

Araç

yurt disından sahsi getirirsem mi kullanamıyor hani woswoslarda ithal ya ondan öyle anladım ben teşekkurler bu arada ceylin ismi çocuğunuzunmu benim de kızımın adı ceylinn:)

sadece otomatik vitesten ötv indirimi araç alan arkadaşlar. Araç yine de muayneye gidiyor mu? proje falan çiziliyor mu? Maliye direk onay mı veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Evet kızımın adı ceylin:)yurt dışından da ötvsiz getiren varya ondan bahsetmişler yur içindeki avrupa arabalarında sıkıntı yok.bu arada projeyi size zaten bayi veriyo otomatik şanzuman projesi veriliyo

Arkadaşlar ben 24.11.2016 perşembe günü wolsvagen polo otomatik vites aracımı aldım. Sol ayak engelliler için otomatik vitese proje gerekmez. Alacağınız bayii maliyeye noter onaylı teknik belge( sol ayak engelliler için otomatik vites özel tertibat sayılır) sunuyor. Siz bir şey yapmıyorsunuz proje falan. Bayii hallediyor bilginize.

Teşekkür ederim bilgileriniz için. Peki arac yine de muayneye gidiyor mu.

skaradeniz
Hayır muyeneye bir yere gitmiyor bayiden aracınızı alıp istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Normal araç alır gibi.

halil385
evrakları verdım . 1,5 gunde aldım aracı

TAKVİM
kia cerato consept plus

Sevdatasoy
tabiki .ÖTV den muaf olan MTV den de muaf olur . Onu bayi trafik acentesi halletti .

çok güzel hayırlı olsun. otomatik vitesmi aldınız tertibat varmı? aracı başkası kullanması için tescil yaptırdınızmı?

egemmm Hocam ben ehliyetimi değiştirmiştim bana ön yüze B, B1 , F ve M sınıflarını yazmışlar bende evraklarımı vermiştim aracın parasını dahi ödedim ama vergi dairesi sadece B sınıfı olması gerekiyor size fazladan yazmışlar dedi ehliyetiniz değiştirin dediler. Sizde ne yazıyor hocam ehliyetin ön yüzünde

Üst Alt