arkadaşım ben senin o bahsettiğin raporun aynısından 2010 yılında aldım . bu raporla 2010 model araba aldım . salt otomatik vites . ötv mtv ödemiyorum . tertibat yok . diyeceksinki sen almışsın ben neden alamıyorum . bak arkadaşım 2010 yılında yeni çıkan mevzuat gereği sıkıntı olmadı çünkü rapordaki ibarelerle karayolları trafik yönetmeliğindeki ibarenin çeliştiğini fark etmediler . kıssacası o ibarelerle aldığın araca tertibat yaptırman gerek . sol ayak engelli nasıl bir tertibat yaptırır ? yok ! böyle bir tertibat yok .iyide otomatik vites tertibat sayılır diyeceksin . iyide bu tertibat sayılır ifadesi maliye kanunu olduğu için maliyeyi bağlar , karayolları trafik kanununu bağlamaz . bu açıklamalardan sonra gelelim günümüze bende gidip yeni rapor alacağım . rapordaki ifadelerin hem maliye hemde karayolları trafik kanununa uygun olması için , kanunlara karşı gelmemek için , daha rahat araba kullanmak için , polislerin bana ceza kesmemeleri için ..... vs bu külfete girecem daha ne olsun ?
saygılar