Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak ampute. Sadece 47 numaralı kod kısıtlaması yazdılar!?

KÜREKÇİ

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
qjqVVD.jpg
Sürücü arka belgesinin arka yüzüne diğer arkadaşlara baktığımda her satır doldurulmamış sadece kullanacağı aracı kısmını doldurmuşlar.Benim ehliyetin satırlarını çoğunu 47 KODUNU (İki tekerlekli araç kullanamaz) doldurmuşlar.Bu sorun çıkarırmı Bülentbeyden ve arkadaşlar yorum yapabilirmi.

Kod olarak D1 MÜNÜBÜS Kullanır kodunuda koymuşlar.Ayrıca münübüs kullanabiliyormuyuz.

E
6ryzOv.jpg
yNzOYn.jpg

İki tekerlekli araç kullanamaz kodu olduğu halde M kodunuda işlemişler ehliyete.Nasıl hazırlamışlar anlamadım.

KÜREKÇİ

Bu ehliyeti hazırlayan arkadaş ne içmişse artık... Emniyet'e gidip düzelttirin bence. Bu halde başınıza iş açılır. Başkasının kodlarını sizin ehliyete basmışlar gibi görünüyor.

OturanBoğa
Bülent bey buraya yazdığımın ertesi gün emniyete gittim.Daha önce Emniyete verdiğim raporun fotokopisini çekmiştim.Raporla ehliyeti gösterdim bu rapora göre bu kodları nasıl düzenlediniz dedim.Onlarda yanlış yaptıklarını anladılar ehliyeti aldılar sistemdende düzeltip.Yeni ehliyeti göndereceklerini söyleyip 15 günlük yeniden geçici sürücü belgesi verdiler.İnşallah doğru kodlu ehliyet gönderirler.

[FONT=sans-serif]Yanlış olan ehliyetin kodları iyade sonrası düzeltilmiş haliyle yenisini gönderdiler.[/FONT]

3vOAM0.jpg
r.

R1gQpR.jpg

78 kodu nerede yazıyor ben göremedim? size 47 harici 78 kodu da verilmiş ama ben ehliyette göremedim acaba ehliyete yazılmıyor mu?

Ehliyetin arka yüzünde sol alt köşede kodlar yazılmış 78 ve102 gözlük kodları 01.01

özür dileyerek bir soru daha sormak istiyorum bu ehliyet 10 yıl mı geçerli 5 yıl mı acaba orada 2026 tarihi yazıyor ama bazı yerlerde okuduguma gore 5 yıl süre ile geçerli deniyor.

Bertoned

Kardeşim özür dilemene gerek önemli olan birbirimize burda yardımcı olmak.[FONT=sans-serif]OturanBoğa [/FONT]Bülent bey sağ olsun bize burda böyle bir site hazırlayıp bizlere bu imkanı sağlamış.

Ehliyetin süresi B sürücü belgeleri yani engellilerin 10 yıl
Normal sürücüler 5 yıl

Üst Alt