Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağı sakat olan babamın alacağı aracı ben de kullanabilir miyim?

pragma34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba mesajı okudum ama tekrar bi teyit etmek istedim. benim babamın sol ayağı trafik kazası sonrası sakat kaldı. şimdi otomatik vitesli bi araç alırsak bende kullanabilirmiyim. çoğu yerde %90 altı raporda aracı sadece ruhsat sahibi kullanır diyor. sizden bu konuda bilgi istiyorum.

Evet yeni düzenlemeye göre sol bacagında sıkıntı olan engelli bireylerin yakınları da aracı kullanabiliyor otomatik vitesli olması şartıyla ;) % 90 rapora gerek yok ben aynı durumdayım sol bacagımı kaybettım yenı aldıgım aracım otomatik vites ve ailem dahil herkes kullanabiliyor

rapor için hastaneye başvurduk. daha önce bir yorumda raporda tertibatlı araba kullanır ibaresi olmak zorunda yazıyodu. tam olarak raporda ne yazması gerekecek bir de hastane kendisi yazıyor mu yoksa biz mi yazdıracağız. bu konuda hiç bir bilgimiz yok. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tabiki hastaneden alacagınız raporda yazmalı.
Aynen Bulent Beyin yukarıda yazdıgı gibi ibareler yazmalı.Gerisini dusunmeyin.

Üst Alt