Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremite raporumla ötv-mtv indirimli araç alabilir miyim?

cemal07

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Beyin cerrahiden sol alt ekstremite radikülopati %22 raporum var.raporda h sınıf ehliyet alır otomatik vitesli araç kullanır ötv mtv faydalanabilir yaziyor.. acaba sıfır araç alabilirmiyim ki raporu siteye nasıl ekleyebilirim..yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler..

H sınıf ehliyetinizi aldıktan sonra aracı da alabilirsiniz bu rapor yeterli.

Uygun gorurseniz raporu size mail atsam kontrol edermisiniz kısmet hanım

bjb3NG.png

Raporu sizin yerinize üst mesajda ekledim. Rapordaki tanı ve araç/ehliyete dair bilgiler tam olarak doldurulmuş. Eksik görünmüyor yani bu rapor işinizi görür.

İnşallah dediğiniz gibi olurda bir problem yaşamayız.. baska hangi engelli haklarından yararlanabilirim.. yardımınız için çok teşekkür ederim..

Engelli kimlik kartı, geliri yoksa rapor sahibinin ve diğer şartlar uyuyorsa 2022, telefon,internet,su gibi faturalarla ilgili bazılarında yapılıyor, ayrıca belediyenize engelli raporuyla yararlanacağınız hangi haklarınızın olduğunu danışabilirsiniz.
http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html
Bu başlığı inceleyip istediğiniz konuyla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

diğer doktorların imzasını göremedim . raporun tam sayfası olmadığından sanırım . eğer tam sayfada diğer doktorların imzası varsa sorun olmaz . aslında raporu tam sayfa görebilirsek daha sağlıklı bilgi verebiliriz

İmzalar var evet, ben yalnızca ibare ve tanının görüneceği şekilde ekledim.

imzalar tamamsa rahatlıkla alınabilir .beyin cerrahiden alınan yazdığı için diğer imzaları görmek istedim . çünkü bu raporda ortopedi doktorunun imzası gerekli . malum biz maliyeciyiz işgüzarlık ruhumuzda var :)

saygılar

Üst Alt