Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Söke'de yaşayan ve iş arayışında olan var mı?

black bishop

Aktif Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
29
Merhaba arkadaşlar aranızda sökede yaşayan ve iş arayışında olan varmı ?

world excel vb office uygulamalarına hakim %40 ve üzeri engelli raporuna sahip iş arayışında olan arkadaşlarımız var ise bana ulaşabilir mi ?

Söke de yaşamasa da olur. Söke yaşanılacak bir yer, işi bulunca gelir yaşar belki.

@ucuncubahar,
Muhtemelen asgari ücret maaş olur tek başına nasıl yaşayacak ? Kira bile başlı başına külfet. Ailesi ile yaşıyor kirada değilse veya ailesi karşılıyorsa o zaman bir şeye yarar o maaş.

@Alman,
sizin mantığınızla bakarsak olaya hiç bir işte çalışmamak lazım o zaman . nasıl olsa hiç bir işe yaramıyor .. not: asgari ücret değil .
benim anlamadığım işin ne olduğu hakkında soru sormak yerine direkt maaşına odaklanmanız ..

@black bishop,

Yazdığımdan bunu mu anladınız hiç çalışmamak ile ne alakası var ? İşin ne olacağını niye sorayım ilk mesajda belirtmişsiniz ofis programları bilen birini de beden işçisi olarak çalışacak değil elbet. Ofis çalışanı, raporlama elemanı... vs olacak muhtemelen. Hem ben ücüncübaharın yazdığına hitaben söyledim. Tek başına taşınma, kira, yaşama maliyetlerini vs kastederek yazdım.

Not: Mesajımın ilk yazdığım muhtemelen anlamını idrak edin sonra cevap yazmanızı öneririm.

Üst Alt