Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sma tip 3 hastaları H sınıfı ehliyet alabilirler mi?

ömer1

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar ben 5 yıl önce ehliyet almak için başvurdum normal ehliyet aldım bundan 3 yıl önce h sınıfı ehliyet almak için hastahaneye başvurduğumda biz buna karar veremeyiz seni hakem hastahaneye filan sevk edecez diye bilgi verdiler bende hastahane yönetimine baştabibe,saglık müdürlüğüne şikayet filan ettim sonrasında beni yönlendirme dışında yapcak bişey olmadığını söylediler ve sevk ettiler bende gitmedim şimdi benim durumumda sma tip 3 (h) sınıfı ehliyet alan varmı ?

Ömer, bu tamamen doktorların insiyatifinde. Senin kas gücün araç kullanmaya uygunsa, daha doğrusu doktor bunu onaylarsa, evet, H sınıfı sürücü belgesi alabilirsin. Aldığında her yıl kontrole tabi tutulman gerekir.

Not: sürücü yönetmeliği

Yaşadığım şehirden rapor alırken ben de aynı sorunları yaşadım, hakem hastanesine sevk ettiler. Gitmedim ben de henüz. Ama bırakmayacağım, en yakın zamanda denemeye devam edeceğim. Hayırlısı artık...

Kas hastası (sma tip 3-4) h ehliyet veya engelli aracı alabilen veya bilgisi olan

Kas hastası (sma tip 3-4) h ehliyet veya engelli aracı alabilen veya bilgisi olan varsa paylaşabilirlermi

sma tip 3-4 olup sürücü belgesi alan var mı arkadaşlar?

Üst Alt