Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz rahatsızlığı olup araba kullananlar koltuk yüksekliği sorununu nasıl aşıyor?

cicikıs

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
1
Skolyozum. Otomobil koltuğuna oturduğumda ayaklarım pedallara yetişiyor fakat bedenimin üst kısmı kısa olduğu için koltukta çok aşağıda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözdünüz? Oto koltuğunun döşemesini mi yoksa mobil bir yüksek minder mi yaptırmak daha doğru? :rolleyes:

hocam yüksek bir minder uygularsanız ayaklarınız pedala yetişecek mi eğer yetişiyorsa buna gerek yok. araçların koltuklarını yukarıya kaldırabilirsiniz tabi ne kadar yeterli olur bilemem

Of ya ne zormuş bu işler otomobil almaktan her an vazgeçebilirim :(

cicikız sende kifozmu var minder kullan birde ehleiyet sınıfın endir

cicikıs

Minderle oturma yerini yükseltmek ve/fakat aynı zamanda pedalları da yükseltmek lazım gibi geliyor bana.

Bir de, hem skolyoz/kalça eğriliğini düzeltmek hem de sürüş esnasında öne kaymayı engellemek için mutlaka ama mutlaka Star'ın Starlock havalı minder modelini denemelisin. Araç kullanımında büyük bir konfor ve güvenlik sağlayacaktır. Mutlaka mutlaka mutlaka dene.

Koltuğumu en yüksek ayara getirsemde bende kısa kalıyorum.sürmeme engel değil ama normal insanlar gibi yolu daha fazla görsem daha güvende hissederdim.park ederken önü arkadan daha zor göruyorum.tahmini davranıyorum.kaldırıma ya değiyo yada cok mesafe kalıyo falan.bizim gibi olmayan anlayamaz.acemisin der geçer.aslında öyle degil

Üst Alt