Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skolyoz hastasıyım. Boynum dönmediği için ehliyet alamadım. Ne yapmalıyım?
@emine 17,
2 yıl önce bende aynı sebepten dolayı 27 yıllık sürücülügüm iptal oldu. Tıbbi olarak yapılacak birşey yok, çok doktorlara göründüm. Fakat İç İşleri Bakanlığının sürücü kodlarında bize uygun kodlar var fakat sağlık kurulu uyguladıkları bazen oluyormuş, daha olmadı mahkemeye vermek gerek sanırım...
@OğuzHan112,
Bence kimse kimsenin elinden özgürlüğünü alamaz zaten onlar yüzünden bu haldeyim ve teknoloji gelişti arabalarda kameralar var ekranlar var yani
@emine 17,
Siz ilk defamı ehliyet almak için başvuru yaptınız.
Benim ehliyetim 27 yıllık, 2015 de çıkan Avrupa yasasıları vs diye çıkarlılan yönetmeliğe göre tük ehliyetler değişiyor ya, bende ehliyetimi yenilemek için başvuru yaptığımda sağlık kurulu sürücü olamaz dedi, çeşili itiraz haklarınız var onlarda olmazsa şayet, her 2 yılda bir ehliyet yenilemek için başvuru hakkınız var.
Arkadaşlar Hyunda Tucson Elite Plus,Kia Sportage yada Chery Tiggo 8 pro max gibi araçlarda 360 kamera var. Bu donanımı kabul ettirebilirseniz belki ehliyet alabilirsiniz.
normal bir insandan daha fazla 360 derece görüş sağlıyor ve boynunuzu da çevirmenize gerek yok.
@levent yzc
Hiç bir şekilde sürücü olunamaz denildi
@hayat76
Evet ilk kez başvurdum ama olmuyor dendi Avrupa ülkesine göre değişmiş artık bana oda tanınılmıyor ama doktorum özel taribatlı araç kullanabilirsin dedi bilmiyorum rapor çıkarsa tekrar deneye bilir miyim
Hyundai Tucson otomobildeki 360 derece kamera sistemini çok beğendim. Siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı esirgemeyin. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kana...
@emine 17,
doktorum derken, özel tek bir doktorumu kast ediyorsunuz. Benimde sürekli kontrollerinde olduğum doktorlarım ehliyet için engel yok deyorlar.
Önemli olan İl sağlık Müdürlüğünün belirlemiş olduğu komisyonda ki doktorların, sürücü olabilirsin demesi gerekmektedir.
Araba ve tertibat ikinci planda, ehliyeti aldıktan sonra araba ve tertibat işi kolay, paraya göre ayarlama yapılır nasıl olsa, önemli olan, sürücü olabilir şeklinde ehliyet alabilmekte. Tabi birde tertibat kodlarının doğru yazılması...
üzgünüm, özel bir değil bin tanesi sürücü olabilirsin dese dahi, sağlık bakanlığının, sürücü komisyonu alamazsın dediği sürece, sürücülüğün olmaz. Ancak mahkemeye verirsen, hakim kararı olumlu olursa ancak...