Ben 1 ay önce 18 tane vida takılan ve 8 saat süren başarılı bir ameliyat geçirdim.Şuan azalan ağrılarım ve bağırsak sorunlarım dışında birde çelik korse giyme sorunu var.Merak ettiğim şeyse bu korsenin ne kadar şart olduğu?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
defne' Alıntı:ameliyat sonrası hastanın hareketlerini kısıtladıgı ve bu nedenlede agrıyı azalttıgı için iyi gibi görünür fakat egrilmenin düzeltilmesi yönünde bi faydası yoktur ameliyat sonrası vucut mekaniginizi engelleyecek ve eski hareketlerinizi kısıtlayarak kasları bu yönde sertleştirerek hayat boyu bu yönde bi duruş saglayacak korseleri olabildigince kullanmayın derim ben
simsim' Alıntı:bende yeni ameliyat oldum ve korse takıyorum.korse takılıp takılmaması doktora ve hastaya göre değişiyo.benim korsem sultans'ınki gibi sanırım (plastik yani) .vücudumdan kalıp alınıp yapıldı.takması da çok rahat.arkadaşlar sizden bir ricam olucak lütfen emin olmadığınız konularda böyle kesin konuşmayın.korse amerikada da kullanılıyo.isterseniz youtube dan bakabilirsiniz.ben korsem olmadan kıpırdamıyorum.sizlere de tavsiyem eğer korse verildiyse lütfen takın.onca acıyı çektik eğer doktor gerekli diyosa takın.ya da en azından dikkat edin.hepinize geçmiş olsun.
bu siteye yeni üye oldum ve gördüğüm bir yanlışlığı dile getirmek istedim bazı arkadaşlar kulaktan dolma bilgiler veriyo.bu hastalık çok zor lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.