Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofreni olup zil sesi, rüzgar uğultusu, yaprak hışırtısı gibi basit sesler duyan var mı?
3 hafta önce kbb'ye tekrar gittim iki kulağında sıvı birikmesi var dedi tinnitus o yüzden oluyor olabilir dedi ama ses sağ kulaktan geliyor eğer sıvıdan olsaydı diğer kulakta öyle olurdu diyorum yine kararsız kaldım, çıldıracam bu niye böyle oluyor .
Tekrar KBB ye göründüm anlamlı ses duysaydın bu işitsel halüsinasyon olurdu ama sen uğultu ve çınlama anlamsız sesler duyduğun için bu tinnitus kapsamına giriyor dedi ve tintus formula ilacını yazdı . Yani ben psikiyatristin yanlış yönlendirmesiyle antipsikotik iğneye bile kadar yükseldim bu çınlamalar yüzünden , kimse birşey açıklayamıyor , bilmiyor.
Tinnitusu olan psikoz hastalarında bu çınlamalar algı bozukluğuyla konuşma sesine dönüşüyor . Algısı düzelenler ise sadece anlamsız ve düz sesler duyuyor.