Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup da çalışabilen, evlenen, kız arkadaş edinebilen var mı?

@Polmiks, Denesene bi noluyor?🙂 Hangi ahmak içinde menfaat olmadığı ve irade sakatlığı olmadığı halde cinsel ilişkiye girsin?10 kişiyi nasıl ikna edeceksin?Benimle yatar mısın diyeceksin?Hadi yasalara aykırı olmadan kadınları ikna et.

@Staytuned,

Sakatlık ile ne alakası var ? 10 tane eskorta parasını veririm birlikte olurum bunun sakatlıkla ne alakası var ? Siz çok sığ düşünüyorsunuz

İlyas salmanın bir filmi vardı. Küçükken izlemiştim. İlyas salman zihinsel hastaydı, yine zihinsel hasta biriyle evleniyor. Sağlıklı bir yakını hasta kadına sahip oluyordu. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum, üzülüyorum.

@Staytuned,
işin içinde eskort yoksa merak etme tamamen sağlıklı biride günde 10 kişiyi bulamaz :)

Tamam anladık en modern en havalı sizsiniz en çok siz sevişiyorsunuz en zengin sizsiniz ; bundan sonra herkes burada o zaman yatak odası anılarını anlatsın ; ülkede ahlak evlilik diye bi şey bırakmadınız

Yaşamadığımı ne biliyorsun yaptığım kadınları mı yazmalıyım ; tek tek sana rapor mu vereceğiz kimle olduk diye ; kadın görünce yaranmak için kendinizden geçiyorsunuz

Ulan ne adamsiniz ha biri evlilik disi cinsel iliski yasamis ve burda bunu cok marifetmis gibi soylemis
Kadınlara yakalalık yapıp düşürmeye çalışıyorlar ; kendi kızları böyle olsa öldürürler ; bunlar bekaret kaybetmeyi çok havalı , modern olmak zannediyor ; sonra ama bu kadınlar ya evlenemiyor ya da evlenince eş , anne olarak muamele görmüyor

@Death
Sevişen bir kızı bakire değil diye öldürecek kadar yobaz olamazsınız. 18 yaşını geçtiyse istediği her şeyi yapar. Bu kadar artık uzatmayın yeter pskiyatrik sorununuzu buraya neden yansıtıyorsuuz ?

Bir video izliyorum. Türk ordusu çok güçlü karadan, havadan, denizden girilemez. Cumhuriyet döneminde farklı kültürden kimliksize kimlik verilmiş. Bu farklı kültürden kişilerin şu an 30 milyona yakın olduğu ve bu kişilerce iç ayaklanma çıkarılacağından bahsedilmiş. 30 milyon. Türk kültürünün neresinde var 18 yaşına geçenin istediğini yaptığı. Siz hangi kültürdensiniz?

@osmangazi,
Sizin o kimlik verilmiş dedikleriniz Kürt,Arap,Ermeni olanlara TÜRK Kimliği verildi fakat sayı 30 milyon değil kısacaa Azınlıklara Türk Vatandaşlığı verildi.
18 yaşındaki bir birey Pskiyatrik hastalığı yok ve kısıtlı değilse Hür iradesi ile istediği her şeyi yapabilir.
Türk Kültüründe 18 yaş altı evlenemez, bu doğru fakat 18 yaşından sonra bireyler istediği her şeyi yapar hiç kimse de karışamaz.

@osmangazi,
Cumhuriyet temellerine bağlı bir çok görüşten kişi.Ayaklanma çıkarabilecek insanların görüşleri pozisyonları çok ayrı.Birde politik olarak sakinleştirici telkinlere çok açığız.
Bahsettiğiniz sümer imparatorluğunun göç aldıktan sonraki iki nesil sonrasında yıkılmasına dayanıyor.Türkiye etkili bir ülke.Her ne kadar empoze edilse de beceriksiz diye.İş yapmaya geldiğinde başarılı oluyor.Savaş çıkarmaz vekil güçlük yapmaz vesaire ama bunları yaptığı oluyor.

İlyas salman filmi için Osamu dazai diye japon bir adam var.Hayat hikayesi animeye aktarılmış.Orada da sevgili geçimleri için başka biriyle birlikte oluyordu.Sartı bu durum beni.

@Death, bugün bizim "d....s" ve "g...t" olarak nitelendirdiğimiz, teşbihte hata olmasın boynuzlara sahip kişi sayısı ileride artacak anlaşılan.

Ya biz bu devrin adamı olamadık ya da devir şuan adlandıramayacağım bir hal aldı.

@osmangazi,

Hangi kültürmüş bu :)
Hiç kimsenin rızasını yapacağım hiç bir işte almam ve alınmamalıdır. Birisi parasını veriyorsa tabi ki rızasını almayı düşünebilirsin ama sırf büyük diye başkasının istediklerini yapmak etik ve ahlaki değildir. Kendine saygısı olan bireyler başka insanların düşünce ve hayallerine göre yaşamazlar. TÜRK Kültüründe olmayan bir şeyi öyleymiş gibi lanse etmeyin.

Bence evli birinin karısını veya kocasını aldatması cinsellik değil ahlaksızlıktır

Psikoz hastasıyım 36 yaşındayım evlenmekten korkuyorum aldatır kandırır paramı yer nafaka ister vs diye

@Polmiks,

Kavram kargaşası mı yaşıyoruz? Sizin Türk kültürü dediğin kültür kaç yılında başlıyor? Sizin yaptıklarınızı, düşüncelerinizi bence kültür diye lanse eden sizsiniz.

güzel arkadaşlarım, iş nasıl oluyor da türk kültürüne dine bağlanıyor anlamıyorum. Birliktelik yaşamaya karşı olan başlığa yazmasını olsun bitsin. Bu başlıkta "herkes sevişecek" diyen mi var? Yok. İsteyen istediğini yapar. Bunun nesi karışık?

Siz her konuya din-töre üzerinden bakacaksınız diye biz konuşamayacak mıyız?

Üst Alt