Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup aile hayatı benim gibi zor olan var mı?

Konular
76
Reaksiyonlar
379
Şizofreni olalı 6 yıl olacak beni hastalıktan da daha çok yoran ailem. Benim hiçbir zaman normal sağlıklı bir aile hayatım olmadı. Yaşım 34 bıktım artık yaşamaktan. Hayat enerjimi düşürüyorlar. Mutlaka tartışma oluyor. Gönül huzuru kalmadı. Bazen intihar etmeyi düşünüyorum Allah tan korkuma vazgeçiyorum.
Aile sosyal hizmete bağlı umut evleri var. Çalışan engellilere ev tutup bakımı yla ilgileniyorlar. Fakat bizim ilde kadınlar için var.
Artık beynim stresi kavga gürültü kelime oyunları cahil aile bireylerin kaldırmıyor. Çocukluğumdan beri sıkıntı ve zorluk çekiyorum. Hayata pozitif bakmaya çalışıyorum pat kavga gürültü Allah a kızıyorum neden ben.

Aynı şekil sorunlar var.İnsanın başına ne geliyorsa yakınından geliyor.Daha fazla denediğinden ve bilgi sahibi olduğundan problem.Yalnız kalıncada bu sefer bir tık uzaktaki ile problem oluyor.
Mevsimlik bir iş bulma şansınız var mı??

Yazdıklarınız beni çok üzdü keşke elimden bişey gelse diyorum bu yazılanları okuyunca eminim aileniz sizi çok seviyor ama bazen insanlar bunu gösteremiyor.Hayat okadar güzelki yeterki bizler yaşamasını bilelim çalışıyormuşsunuz nekadar güzel kendi evinize çıksanız size uygun küçük heryıl farklı yerleri görmeye çalışın turlarla yurtdışı turları oluyor hem sosyalleşirsiniz hem size iyi gelir spora başlayın mesela sürekli insanlarla içiçe olun…Neden ben diye asla sormayın çünkü sizden daha kötü durumda olan okadar insan varki sadece bir imtihandayız Rabbim kolaylaştırsın yaşadıklarınzı @ŞamilBasayev67

@ŞamilBasayev67, ekonomik özgürlüğün varsa ailenden ayrı eve çıkabilirsin Ama inşallah buna gerek kalmaz ve ailenle aran düzelir

Üst Alt